Ресторан «Faktor Golodu» розмістився на проспекті Героїв Небесної Сотні в Софіївській Борщагівці.
Затишний інтер'єр закладу дизайнери оформили в стилі лофт - кавові, оливкові й бірюзові відтінки, лаконічні меблі, м'які дивани, оздоба з натурального дерева світлих порід і металу, острівці живої зелені.
Меню ресторану складається з популярних і авторських страв європейської кухні. Гостям подають салати, холодні й гарячі закуски, супи, основні страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, снеки та десерти.
Серед фірмових позицій меню «Faktor Golodu» відзначають:
- паштет з м'яса страуса,
- тар-тар з лосося,
- краб сендвіч з вафлями,
- тигрові креветки-гриль,
- медальйони з телятини в беконі,
- дорада на грилі з пряними травами,
- свинячі ребра «Ча Шао» з кукурудзою-гриль і соусом BBQ,
- локшину з куркою в устричному соусі,
- качину ніжку з яблуком Порто,
- тальятеле з крабом,
- крем-суп з креветок і кокосового молока,
- салат з авокадо і креветками,
- салат з лососем гравлакс і сиром брі.
Як десерт гості можуть замовити тирамісу і шоколадний фондан.
Велика барна карта складається з натуральної кави, кавоміксів, кави без кофеїну, молочних коктейлів, фрешів, лимонадів, гарячих алкогольних коктейлів.
Також у ресторані є чайна карта, розливне і пляшкове пиво, міцний алкоголь, коктейлі, вина Грузії, Італії, Іспанії, Чилі, Франції, Аргентини, Португалії, Німеччини, Південної Африки.
У закладі відвідувачі можуть замовити ароматний кальян, який приготують на молоці, соку, мохіто. Якщо є бажання гостям подадуть кальян у фруктових чашах. Тютюнова карта містить асортимент продукції торгових марок Serbetli, Fumari, Tangiers, Haze.