На Софіївській Борщагівці в Києві, на вулиці Білогородській, розмістився ресторан близькосхідної кухні «Кавказьке вогнище» однойменної мережі закладів.
Затишний інтер'єр просторих залів виконаний у сучасному стилі з елементами східного декору - тепла пісочно-шоколадна колірна гама, м'які дивани й невеликі столики, ковані світильники й тематичний розпис на стінах.
У меню гості знайдуть великий асортимент кавказьких страв, які готують за традиційними й авторськими рецептами шеф-кухаря Міхо Арояна. Шашлик в ресторані можна замовити зі свинини, телятини, баранини, птиці, риби, овочі-гриль, а люля-кебаб в закладі приготують з баранини, курки й телятини.
Для компанії гостей у меню передбачені вісім різновидів сетів з риби, м'яса, птиці, овочів. Також відвідувачі можуть замовити різні салати, закуски, хачапурі й традиційні борошняні вироби, випічку, оригінальні соуси.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- шашлик зі свинячого ошийка,
- шашлик з м'якоті телятини,
- шашлик з каре баранини,
- стейк із сьомги на мангалі,
- люля-кебаб з баранини з часником і спеціями,
- долму,
- баклажани з горіховою начинкою, пряною зеленню, часником і винним оцтом,
- хачапурі по-аджарськи,
- мікшулі з посіченою свининою і сиром сулугуні,
- ламаджо з фаршем з баранини.