Ресторан «Козацька рада» розмістився в Софіївській Борщагівці, на вулиці Соборній.
Заклад являє собою простору озеленену територію з великим будинком, який витриманий в закарпатському стилі. До послуг гостей великий бенкетний зал, місткістю 150 персон, малий бенкетний зал, який розрахований на 50 осіб, затишні котеджі з деревного зрубу на літньому майданчику.
Колоритний інтер'єр ресторану виконаний у староукраїнському стилі - вибілені стіни, прикрашені розписом на козацьку тематику, різьблені меблі й оздоблення з натурального дерева темних порід, стельові балки, вишиті скатертини, рушники й елементи декору ручної роботи.
Меню ресторану містить широкий асортимент традиційних українських страв, які кухарі готують з натуральних свіжих продуктів. Гостям подають холодні страви, салати, перші страви, гарячі закуски, гарніри, другі страви з м'яса, птиці, риби, соуси, борошняні вироби, десерти.
Акцент зроблено на стравах, запечених на мангалі - шашлик «Татарський» з телячої вирізки, шашлики зі свинячої вирізки і свинячого ошийка, з курячого філе, з сома, а також люля-кебаб з телятини, свинячі ребра в пиві, перепілки, дорада, сібас, скумбрія, річкова форель на вугіллі, стейк із сьомги й форелі.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- фуа-гра від шефа з грушею, малиною і журавлиною під червоним вином,
- банош з вершками, медом і родзинками,
- токан зі шкварками й бринзою,
- свинячі битки на ребрі «Ситий кум» з вершковим соусом, білими грибами, гірчицею, запеченою картоплею, грибною ікрою, сиром і зеленню,
- кров'янка зі шкварками,
- закарпатські кремзлики з картоплею, шинкою, грибами, сиром і зеленню,
- дерун «Для отамана» з телячим язиком і печерицями, гречаники з печінкою.
У будні в закладі готують комплексні бізнес-ланчі.
Часто тут грають живу музику, а також проводять бенкети, весільні, сімейні та корпоративні свята.