Недалеко від Києва, у селі Вишневе, розмістився ресторан «Прянощі».
Затишний інтер'єр виконаний у теплій кавово-оливковій колірній гамі й доповнений м'якими кріслами з велюровою оббивкою, невеликими столиками й столами для компаній гостей. Гостям у ресторані готують популярні й авторські страви європейської, італійської, кавказької кухонь.
Особливістю закладу є додавання в процесі приготування страв чотирнадцяти спецій, які поставляються прямо з Тбілісі. Кухарі застосовують хмелі-сунели, барбарис, куркуму, паприку для створення ароматних і пряних страв.
У меню представлені гарячі й холодні закуски, салати, перші страви, пасти, різото, асорті закусок, страви хоспер меню, соуси, основні гарячі страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, хачапурі з печі, гарніри, десерти, морозиво, сорбети.
Фірмовими стравами ресторану «Прянощі» вважаються:
- салат з курячою печінкою і ягідним соусом,
- гострий салат з телятиною і в'яленим барбарисом,
- салат з пряної качки, руколи з карамельною грушею в кориці,
- домашній паштет з желе з глінтвейну і кориці,
- тар-тар з лосося й авокадо,
- паста з морепродуктами,
- різото з креветками й шпинатом,
- качка су-вид, карамелізована в соусі теріякі з апельсином-гриль,
- кролик, запечений у прянощах з вершками,
- баранина, томлена в печі з вершками,
- шурпа з баранини зі сванською сіллю і спеціями,
- стейк Тібон з соусом «Деміглас»,
- скумбрія з сиром сулугуні й шпинатом під гостро-йогуртовим соусом «Тахіні»,
- дорадо з овочами аль-денте,
- грушевий штрудель з мигдалем.
Барна карта містить розливне й пляшкове пиво, міцний алкоголь, грузинську чачу, колекцію вин Франції, Італії, Іспанії, Німеччини, Америки.