«Siesta» - це ресторанно-готельний комплекс, який розмістився в Софіївській Борщагівці в передмісті Києва.
У розпорядженні гостей просторий основний зал і бенкетний зал з місткістю 80 персон. Затишний інтер'єр ресторану оформлений у стилі модерн і витриманий у теплих пісочних і коричневих відтінках.
Кухарі готують популярні й авторські страви європейської та української кухонь з натуральних фермерських продуктів. У меню «Siesta» представлені закуски, салати, перші й гарячі страви, основні страви з м'яса й риби, гарніри та десерти.
Уранці гості можуть замовити сніданки, в обідній час у ресторані подають комплексні ланчі.
Серед фірмових позицій меню відзначають:
- шпинатові млинці,
- рулети по-сицилійськи,
- теплий салат з телятиною,
- салат з тигровими креветками,
- український борщ з яловичиною, сметаною і пампушками,
- крем-суп з куркою і крутонами,
- вареники з м'ясом і шкварками,
- піцу «Верона»,
- стейк з яловичини з вершково-перцевим соусом,
- качину грудку з яблуками й вишневим соусом «Порто»,
- котлети з судака з кус-кусом і вершковим соусом,
- свинячі ребра з соусом BBQ.
- чизкейк з вишневим і шоколадним соусом,
- мигдально-маковий пиріг з карамельним соусом,
- сирники з малиновим соусом,
- вареники на пару з вишнею.
Змістовна барна карта містить асортимент домашнього чаю, лимонади, компот і узвар, еспресо, американо і кавомікси, какао, пляшкове і розливне пиво, а також міцний алкоголь, класичні коктейлі, вина України, Італії, Грузії, Франції, Чилі, ігристі вина.
Регулярно в ресторані «Siesta» проходять весільні бенкети, ділові й корпоративні заходи, сімейні свята, фуршети, бенкети, кава-брейки.