Ресторан-пивоварня «Козацька Броварня» розмістився в історичній частині міста Суми, недалеко від вулиці Козацький Вал.
У розпорядженні гостей просторий основний зал, котрий розраховано на 180 персон. Для маленьких відвідувачів передбачена дитяча ігрова зона. У теплу пору року гості можуть відпочити на відкритому літньому майданчику.
Особливість «Козацької броварні» полягає в тому, що пиво вариться прямо в залі в двох металевих чанах. Кожен відвідувач може спостерігати цей процес.
Варто відзначити, що до складу пива входять тільки 4 інгредієнти: солод, вода, хміль і дріжджі, а сам напій не проходить фільтрацію та пастеризацію.
Гостям представлений асортимент популярних європейських та українських страв, серед яких фірмові:
- козацький борщ,
- м'ясна солянка,
- картопля з ковбасою домашнього приготування,
- плов з ягням, чебуреки з фермерським сиром,
- стейк з фермерської телятини з вишневим барбекю,
- філе курки з овочами на грилі,
- свинячі ребра з соусом барбекю,
- шашлик з домашньою аджикою,
- рулька по-козацьки,
- фірмовий пивний набір.
Для любителів солодкого розроблена десертна карта, де фірмовими солодощами вважаються: «Улюблений горіховий десерт Богдана», вергуни й фірмовий десерт від шефа.
Алкогольна карта містить домашні козацькі настоянки. У барній карті представлені фірмові сорти пива: гетьманське пшеничне, гетьманське світле та гетьманське темне.
З-поміж безалкогольних напоїв є фірмовий обліпиховий чай і пунш з журавлини.