«Dolce Vita» - це ресторан італійської кухні, який розмістився в самому центрі Трускавця, на вулиці Героїв УПА.
У розпорядженні гостей основний зал, окремий зал для некурців, віп-зал і затишна літня веранда на балконі з мальовничим виглядом на центральні вулиці міста.
Інтер'єр ресторану виконаний дизайнерами в стилі сучасної класики - теплі пісочні, кавові й шоколадні відтінки, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід, м'які дивани з подушками, кімнатні рослини в глиняних горщиках, одну зі стін прикрашають види вечірньої Венеції.
Меню ресторану складається з традиційних і авторських страв італійської кулінарії. Гості можуть замовити пасту ручної роботи, закуски, салати, піцу на тонкому тісті з різними варіантами начинок, ексклюзивні італійські сири, м'ясо, приготоване на мармуровому камені, свіжоспечений хліб за італійською технологією, брускети, лазанью, ньокі й равіолі, гарніри, основні страви з м'яса і риби, перші страви, десерти.
У ранковий час подають комплексні сніданки.
До фірмових страв закладу відносяться:
- теплий салат з телятини на фреш-салаті з в'яленими томатами,
- салат «Цезар» з креветками,
- салат з качиною грудкою на грилі,
- закуска «Della Casa» від шефа з печінковим паштетом, сирними кульками, сиров'яленим прошуто, оливками й солоним штруделем,
- карпачо з філе сьомги, пармезаном, середземноморськими травами, томатами чері й каперсами під медово-гірчичним соусом,
- паста під соусом песто з кедровими горіхами,
- паста «Frutti Da Mare» з тигровими креветками-гриль, коктейлем з морепродуктів і мідіями під томатним соусом,
- неаполітанський вершковий суп-пюре з білих грибів та печериць,
- чорні равіолі «Дольче Віта» з чорнилом каракатиці, гарбузом під соусом з цукіні й слайсами малосольного лосося,
- равіолі з рікотою та шпинатом під соусом з білих грибів в червоному вині,
- лазанья з філе індички й шпинатом під сирами пармезан і моцарелла,
- каре новозеландського ягняти у фісташковій скоринці з овочами-гриль і чорничним джемом,
- тальята з філе телятини й шпинатом під соусом з чорного перцю,
- густий томатний суп від шефа «Zuppa di Pesce» з лососем, судаком і тигровою креветкою,
- паста «Бузара» з тигровими креветками, томатами чері й білими грибами,
- равіолі «Пескаторе» з філе судака під соусом з креветок-бейбі й тигрових креветок,
- мідії під вершковим соусом «Шардоне»,
- піца «Дольче Віта» з салямі, шинкою, горгондзолою і неаполітанським соусом,
- філе лосося в мигдальній кірці,
- шоколадний бісквіт «Фореста Нера» з кремом з маскарпоне.