На вулиці Тараса Шевченка в самому центрі курортного міста Трускавець розмістився ресторан «Kluberg».
Заклад займає цокольний поверх старовинної відреставрованої вілли, котра була збудована на початку двадцятого століття. Просторий зал ресторану, місткістю 70 персон, дизайнери витримали в стилі модерн з елементами швейцарського стилю.
В інтер'єр приміщення превалюють теплі кремові, теракотові й коричневі відтінки, цегляне муровання стін, склепіння, шкіряні дивани й елегантні меблі з натурального дерева темних порід, м'яке світло абажурів. У
меню ресторану «Kluberg» представлено асортимент вишуканих страв європейської та галицької регіональної кухонь.
У ранковий час у закладі можна замовити комплексні сніданки - яйце пашот з міксом салатів, беконом, грінками і сиром фета, млинці з сиром, сметаною і ягідним кюлі, вівсяну кашу з сухофруктами і ягідним кюлі. Крім цього, гостям подають холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, страви з м'яса, риби й морепродуктів, гарніри, закуски до пива, десерти.
Серед фірмових страв «Kluberg» відзначають:
- каре ягняти на лавовому камені,
- медальйони зі свинини з соусом «Хрон», беконом, картопляними часточками й розмарином,
- шашлик з телятини,
- форель-гриль з мигдальним соусом,
- тигрові креветки на подушці марокканського кус-куса,
- панський бограч,
- крем-суп з білих грибів,
- фуа-гра на подушці з карамелізованих фруктів,
- паті-фреш з печінки з грильованими яблуками, грінками і ягідним кюлі,
- карпачо з лосося з соусом «Песто», лимонним тар-таром, авокадо, помідорами чері, руколою і сиром пармезан,
- панське сало з грінками й домашнім маринадом з гірчичним соусом,
- салат з телятини з овочами-гриль, міксом салатів та сиром пармезан,
- салат з вугра з міксом салатів, томатами чері й авокадо.
У барній карті представлено асортимент міцного алкоголю, пиво, класичні та авторські коктейлі, вишукані вина Італії, України, Франції, Іспанії, Португалії, а також ряд фірмових авторських настоянок - хріновуха, медовуха, цитринівка, журавлинка, м'ятна.
У теплу пору на подвір'ї вілли працюють дві відкриті тераси, які вміщають до 50 відвідувачів.