У мальовничій долині курортного міста Трускавець розкинувся лікувально-реабілітаційний курортний комплекс «Rixos-Prykarpattya», у складі якого гостей зустрічає ресторан a la carte «Portus».
Просторі зали закладу здатні вмістити до 400 відвідувачів. Елегантний інтер'єр ресторану «Portus» витриманий у стилі сучасної європейської класики - тепла пісочно-коричнева колірна гама, меблі та оздоблення з натурального дерева медових відтінків, візерунчастий текстиль, колони й картини.
Основу меню складають традиційні страви європейської, української та східної кухонь. Усі страви кухарі готують з натуральних свіжих продуктів.
Спеціально розроблено окреме дієтичне меню. Також в основному меню є авторські страви від шеф-кухаря. Щоранку в закладі готують сніданки, а в обідній час подають комплексні бізнес-ланчі.
Гості можуть замовити салати, холодні й гарячі закуски, гарніри, перші страви, основні страви з м'яса, птиці, риби, випічку та десерти. Акцент зроблено на стравах, які готують на вугіллі в хоспері.
Серед фірмових позицій меню «Portus» відзначають:
-
мус з авокадо, лососевою ікрою і крутонами,
-
медальйони з телячої вирізки з фуа-гра,
-
дорада на картопляному гратені,
-
індиче філе-гриль,
-
гратен з білими грибами й кремом «Рокфор»,
-
теплий салат з телятини-гриль з овочами,
-
тунця «Магуро» з трьома соусами й карамелізованими овочами.
Спеціально для маленьких гостей розроблено окреме дитяче меню.
У великій барній карті гості знайдуть асортимент елітного міцного алкоголю, коктейлі, вина Криму, Франції, Італії. У ресторані встановлена сучасна система караоке, щоб відвідувачі могли заспівати улюблених пісень.
Регулярно в ресторані «Portus» проходять бенкети, фуршети, весільні, сімейні та корпоративні свята, тематичні та танцювальні вечірки.