Заміський сімейний ресторан української кухні «Toloka» розмістився у Вишневому, на вулиці Європейській.
Заклад поєднує в собі формати кава-бару третьої хвилі, пекарні й ресторану панукраїнської кухні. Інтер'єр дизайнери виконали в сучасному стилі з елементами етнічного декору - світлі сірі й пісочні відтінки, бетон і скло, лаконічні меблі, строкаті картини й етнічні візерунки.
У меню гості знайдуть популярні страви бесарабської, угорської, одеської, єврейської, румунської, слобожанської та галицької кухонь, які готують з натуральних екологічно чистих продуктів локального походження.
У ресторані для приготування страв застосовують сучасні технології та методики, опираючись при цьому на старовинні рецептури. Уранці тут подають комплексні сніданки, в обідній час — бізнес-ланчі, до кінця дня гастро вечері.
У своїй пекарні випікають хліб і солодку випічку, застосовуючи при цьому цельнозернове борошно, живу закваску, мед, горіхи й сухофрукти. Кухарі ресторану «Toloka» готують закуски, салати, супи, вареники ручного ліплення, бургери, основні страви, десерти.
До фірмових позицій відносяться:
- мармуровий сом з рапанами на картопляному гратені з цибулевим кремом і шпинатом,
- філе міньйон зі смаком семи східних прянощів,
- фермерський бургер з посіченою яловичою котлетою,
- вареники з щукою по-одеськи в рожевому рибному соусі від шефа,
- український борщ з підкопченим ребром, в'яленою сливою і сметаною з хроном,
- теплий салат з телятиною в соусі теріякі з овочами, шпинатом, волоським горіхом і гарбузовим насінням,
- тар-тар з дунайського оселедця.
У кавовій карті є еспресо і класичні напої, а також альтернатива. У ресторані розроблена окрема винна карта, в якій представлені позиції з Італії, Іспанії, Франції, Австрії, Угорщини.
За допомогою спеціального приладу «Coravin» гостям наливають вино у бокали, при цьому не відкриваючи пляшку.
Спеціально для маленьких відвідувачів ресторану розроблено дитяче меню.