Навпроти міських воріт в історичній частині Євпаторії розташований етно-ресторан «Джеваль». Оригінальний колоритний інтер'єр закладу знайомить гостей з культурою кримських татар. У меню представлені традиційні страви східної та кримсько-татарської кухонь. З-поміж фірмових страв відзначають салат «Емір-Джеваль», суп «Кюфте-шурпа» в горщику з коржем із прісного тіста, листковий пиріг з куркою і бульйоном «Патилджан гемісі», шашлик. Шеф-кухар знає понад 20 рецептів приготування плову. У літню пору ...
Навпроти міських воріт в історичній частині Євпаторії розташований етно-ресторан «Джеваль». Оригінальний колоритний інтер'єр закладу знайомить гостей з культурою кримських татар. У меню представлені традиційні страви східної та кримсько-татарської кухонь. З-поміж фірмових страв відзначають салат «Емір-Джеваль», суп «Кюфте-шурпа» в горщику з коржем із прісного тіста, листковий пиріг з куркою і бульйоном «Патилджан гемісі», шашлик. Шеф-кухар знає понад 20 рецептів приготування плову. У літню пору для відвідувачів проводять кулінарні тури та уроки кухарського мистецтва.