Переглядів: 3727 Час на прочитання: 3 хв
Новости

Відтепер і жителі Печерського району Києва можуть скористатись перевагами зручного і швидкого сервісу доставки Турбо, замовити продукти онлайн і отримати покупки не виходячи з дому та без зайвого очікування і довгих черг. Всього 15 хвилин після підтвердження замовлення і кур’єр привезе ваше замовлення на вказану адресу! Це мінімальний строк адресної доставки — тільки уявіть, більше немає потреби витрачати час на магазини, пошук товару на поличках чи планувати наперед онлайн замовлення.

Турбо — швидкий і комфортний сервіс доставки, у якого є даркстори вже в семи районах столиці. Крім того, компанія постійно працює над розширенням своєї логістики, щоб забезпечити доставкою якісних продуктів всю столицю. Наразі жителі Голосіївського, Подільського, Дарницького, Дніпровського, а тепер і Печерського районів можуть замовити доставку необхідних товарів із Турбо.

Випробувати сервіс можна, скориставшись приємним бонусом для нових клієнтів: безкоштовна доставка першого замовлення та 50 гривень на рахунок.

Переваги швидкої доставки

Замовлення можна зробити всього за кілька хвилин на сайті і мобільному застосунку Turbo.ua. Спершу потрібно зареєструватись на сервісі, а потім можете оформити перше замовлення, обравши необхідні товари з каталогу. Автоматизована система Турбо порахує орієнтовний час доставки, тому клієнтам залишається лише дочекатись кур’єра. Продуктовий каталог з великою кількістю позицій можна порівняти з ассортиментом мережевих супермаркетів, тому сама ідея походу в магазин втрачає сенс.

Ще одна перевага сервісу — це якість товару. Процесс вибору відбувається онлайн, а товар, який ви можете знайти на Turbo.ua зберігається на складах, у цьому перевага дарксторів перед сітьовими маркетами. Всі продукти зберігаються у найкращих для них умовах, а не завітрюються на вітрині чи під сонцем. Турбо стали першими популяризаторами дарксторів у столиці, бо приділяють багато уваги до умов зберігання і доставки товарів.

Ассортимент Турбо

Компанія Турбо реалізує:

  • продукти харчування,
  • засоби гігієни,
  • товари для дому,
  • дитяче харчування,
  • зоотовари та інший асортимент.

У каталозі представлені найкращі та найпопулярніші товари відомих торгових марок, а також крафтові товари українського виробництва.

Умови доставки

Основна перевага сервісу доставки — швидкість. Тому Турбо буквально спішить до своїх клієнтів — мінімальний срок доставки становить 15 хвилин з моменту підтвердження оператором і охоплює зону в радіусі 1-5 км від адрес розміщення дарксторів, а саме:

  • вул. Дніпровська набережна, 26-б;
  • вул. Анни Ахматової, 35-а;
  • вул. Юрія Шумського, 1-б;
  • просп. Героїв Сталінграду, 6, корпус 7;
  • вул. Ломоносова 73-г;
  • вул. Коновальця 32-б.

У зазначеному радіусі кур’єр привезе ваше замовлення вже за 15 хвилин. Для віддалених районів час може подовжитись до 45 хвилин, але однаково в межах години з моменту підтвердження оператором, що гарантовано дозволить отримати бажаний товар без зайвого очікування.

Надалі компанія планує продовжувати відкриття дарсторів і налаштування логістики швидкої доставки, щоб до весни 2023 року працювати вже по всій столиці, а згодом і за її межами.

Вартість доставки і програми лояльності

Наразі доставка замовлення загальною вартістю до 250 гривень вартує 40 гривень, а на покупки загальною сумою вище 250 гривень сервіс вдячно пропонує безкоштовну доставку. Мінімальна сума замовлення — від 100 гривень. Нові клієнти мають змогу скористатись вигідною пропозицією Турбо і отримати перше замовлення безкоштовно.

Окрім того, є окремі програми лояльності для клієнтів. Так, за перше замовлення покупець отримає додаткові 50 гривень на свою картку, які може витратити на майбутні замовлення.

Для постійних клієнтів є кешбек і особливі пропозиції. Збираючи TurboCoin, внутрішню монету компанії, можна буде купувати товари в відповідному розділі, оплачувати регулярну доставку продуктів додому чи придбати подарункові сертифікати. Кількість монет на рахунку буде збільшуватись з кожним новим замовленням, після придбання новинок та товарів улюбленої категорії, при запрошенні друзів та заповненні персональних даних в анкеті.

Турбо не лише займається доставкою, а також активно приймає участь у благодійності. Близько 100 тонн продукції вже було відправлено до Херсонської, Харківської, Миколаївської та до інших областей, що потребують нашої підтримки.

До того ж, команда Турбо завжди відкрита до комунікації. У разі запитань чи пропозицій, можна звернутись до директора з маркетингу Турбо Діани Кенчадзе за контактами: [email protected], +38 (050) 474 31 03. Завжди раді співпраці!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 3 / 5. Кількість оцінок: 5

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Новости

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все