Переглядів: 3413 Час на прочитання: 2 хв
Новости

З 21-28 листопада – довгоочікуваний період розпродажу «Чорна п’ятниця» для господарок, можна придбати багато корисних речей за знижками. Мультиварка – мрія багатьох жінок. Ця кухонна техніка допоможе без зайвого втручання готувати різноманіття смачних та корисних страв. При виборі мультиварки постає питання про її функціонал. Деякі моделі наділені великою кількістю можливостей. Розглянемо, як користуватися цими функціями для створення кулінарних шедеврів.

Базові та додаткові режими: в чому різниця

Стандартні функції мультиварки дозволяють готувати те, що й на варильній поверхні або в духовці. Перевага в тому, що не доведеться самостійно міняти рівень температури, кількість води або виставляти точний час випічки. Усе це проаналізували інженери та втілили у роботу техніки. До стандартних програм належать:

  • варіння;
  • смаження;
  • приготування на парі;
  • тушкування;
  • випічка.

Також є програми приготування рису, каші, супів. За допомогою цих режимів ви зможете порадувати свою сім’ю основними стравами. Додаткові функції – для тих, хто любить харчуватися різноманітно та експериментувати.

Програми, які можуть вам сподобатись

Пристрої з додатковим функціоналом виходять за рамки бюджетного сегмента, але варті витрачених коштів, якщо ви віддаєте перевагу домашній кухні. У такій мультиварці ви зможете готувати те, що раніше доводилось купувати в магазині. Розглянемо види та призначення додаткових функцій:

  • Мультикухар. Дозволяє вибирати температуру приготування, час і тиск. При цьому ви повинні мати уявлення, якою повинна бути страва, самі враховувати особливості продуктів.
  • Швидковарка. На приготування йде на 20–50% менше часу, ніж при стандартних режимах. Це зручно, якщо ви поспішаєте або потрібно швидко підготуватись до прийому гостей.
  • Хлібопіч. Від звичайного режиму випічки цей відрізняється тим, що можна вимішувати, розстоювати дріжджове тісто, випікати хліб, булочки.
  • Йогурт. Треба завантажити молоко та закваску, і через декілька годин на вас чекає корисний продукт. Температура в чаші зберігається на рівні 35°C.
  • Розігрів. Стане в нагоді, якщо треба розігріти готову страву з холодильника до потрібної температури.
  • Коптильня. У спеціальний контейнер кладуть тріску, вона нагрівається, виділяється дим. Таким чином коптиться риба, сало та курка. При цьому дим не виходить з мультиварки.
  • Самоочищення. Ємність обробляється парою. Це допомагає легко позбутися бруду, нагару, запахів.

Мультиварка помощница или соперница

Це не повний перелік функцій, які зустрічаються в сучасних мультиварках. Виробники аналізують потреби споживачів і наділяють техніку новими можливостями.

Чи потрібні вам додаткові функції у мільтиварці

Вибираючи пристрій, зверніть увагу на види та кількість функцій. Їх наявність залежить від конкретної моделі. Більшістю з них ви не будете користуватися постійно. Тому подумайте, що саме вам потрібно. Якщо ви захочете раз на тиждень спекти домашній хліб, вирішили дотримуватись дієти та споживати йогурт або підкоптити ковбаски до приходу гостей, спеціальні програми стануть у нагоді. Наявність багатофункціональної техніки позбавить необхідності купувати додаткові пристрої.

Якщо ж ви звикли готувати стандартні страви, подумайте, чи доречно витрачати зайві кошти. Проте у Чорну п’ятницю техніка продається за великими знижками, тому покупка не вдарить по бюджету. Заходьте на Comfy.ua та обирайте омріяну мультиварку серед великого асортименту.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 3 / 5. Кількість оцінок: 5

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Новости

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все