Переглядів: 53 Час на прочитання: 2 хв
Новости

13 листопада в ресторані Fenix Mediterranean відбулася одна з найочікуваніших гастрономічних подій осені – звана вечеря від мальтійського шефа Джеффрі Велла, володаря зірки Michelin і визнаного майстра сучасної середземноморської кухні. Tomato.ua розповість детальніше.

Джеффрі Велла – шеф міжнародного рівня, у творчому доробку якого співпраця з Гордоном Рамзі та Аленом Дюкассом, а також робота в легендарному Grand Park Hotel Rovinj, що увійшов до списку The World’s 50 Best Hotels 2025. Саме під його керівництвом ресторан Cap Aureo здобув свою першу зірку Michelin.

Для цього вечора шеф створив ексклюзивний дегустаційний сет із п’яти страв, у якому поєднав локальні інгредієнти, авторські техніки та авангардні акценти – від равіолі з пармезановим кремом у копченому томатному бульйоні до парфе з молочного шоколаду з морозивом із білих грибів і олією з морських водоростей.

Важливою частиною програми був wine pairing, ретельно підібраний до кожної страви, щоб гості могли відчути бездоганну гармонію смаків.

Особливим моментом події стало те, що «зірковий» шеф готував разом із командою Fenix – бренд-шефом Сергієм Башинським та шеф-кухарем Fenix Asia Костянтином Жуковим.

У Fenix регулярно відбуваються тематичні заходи та еногастрономічні вечори. Слідкуйте за оновленнями в Instagram і долучайтеся до наступних.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.