Переглядів: 2418 Час на прочитання: 2 хв
Новости

З першого дня війни пекарня Bakehouse (Goodwine, Garage) випікає хліб для постійних гостей і киян та всіх, хто лишився в місті. Хліб, печиво, випічку також готують на гуманітарні потреби. Детальніше на Tomato.ua.

За 14 днів війни ми вже спекли і віддали на потреби військових та лікарень біля 15 000 буханців хлібу, а також печиво, випічку та солодощі.

На жаль, 4 березня вороги підірвали склади компанії Goodwine з продуктами та алкоголем на суму 15 млн євро. Це поставило під загрозу можливість безлімітно виконувати гуманітарну місію.

Звертаються по допомогу до усіх небайдужих з України та інших країн світу:

Аби продовжувати забезпечувати Київ та його захисників хлібу разом з нашим другом Джонатаном, власником пекарні Proof Bread в Аризоні, ми створили проект на GoFundMe, де збираємо гроші з усього світу, аби продовжувати купувати борошно та іншу сировину, а також платити зарплатню нашим пекарям та кондитерам. Уся наша команда, яка не працює руками на виробництві, робить всю необхідну роботу безкоштовно.

Будь ласка, поширте цю інформацію серед своїх друзів за кордоном, а також допоможіть нам в Україні.

Гроші можна перерахувати за посиланням https://www.gofundme.com/f/bake-for-ukraine-help-a-kyiv-bakery-continue

В Україні можна буде перерахувати на карту Monobank.

Та сама паляниця у мирні часи була найпростішим хлібом на вітрині Bakehouse, а тепер – символ України та українців. Команда закладу щаслива, що має можливість продовжувати працювати для киян і тих, хто захищає наше місто. Підтримайте команду!

Слава Україні!??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу вчасно!

Blur Coffee Shop відчинив свої двері та донатить для ЗСУ

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.