Переглядів: 1440 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Гастрономічний 6-поверховий простір MAD у Львові разом із українським шеф-кухарем Володимиром Ярославським запустив благодійну акцію на підтримку дітей-сиріт. Tomato.ua розповість детальніше.

Володимир Ярославський – суддя проєкту «МастерШеф Україна», керуючий та співвласник Lucky Restaurant Vinoteque і просто чудова людина, — розповідають у MAD bars house.

Шеф завітав на кілька днів до Львова та поділився з закладом смачними сніданками. Ярославський готуватиме з командою кухарів MAD на відкритій кухні WONA, одного із ресторанів локації, який розташувався на 3 поверсі.

Краще відразу прийти і спробувати, аніж потім жалкувати, що не встигли — сніданки від Володимира Ярославського у MAD!

У меню – налисники за рецептом бабусі Ярославського з м’ясом і бульйоном, дуже ліниві вареники, чорничні панкейки та французький тост з ягодами.

Сніданки подаватимуть цілий день з 11:00 до 20:00 26 і 27 березня.

Сьогодні, 25 березня, минув перший день з благодійними сніданками від Володимира Ярославського у MAD. І вже з’явився фаворит – Налисники з м’ясом і бульйоном. Це тоненькі млинці смажені на вершковому маслі, начинені рієтом з м’яса. Подають з гаряченьким бульйоном з зеленню та сметаною. ?? Як розповів сам Володимир Ярославський, він готує цю страву за рецептом своєї бабусі Ганни – так, як вона готувала у його дитинстві.

Про важливе. Весь прибуток зі сніданків від Володимира Ярославського ресторан MAD Lviv перекаже діткам-сиротам з Харкова, які зараз тимчасово проживають у Івано-Франківську. Наразі дітки особливо потребують захисту і допомоги.

Бронювання столику в дірект або за телефоном. Деталі у дописі в Instagram.

Щодня команда MAD працює, кожен з нас щось робить — у результаті отримуємо багато допомоги для країни ??

У неділю Володимир Ярославський планує повертатися до Києва, щоб продовжувати допомагати ЗСУ та ТРО разом зі своєю командою Lucky та Chef’s table.

Все буде Ураїна?

Робимо добрі справи разом з вами??????

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Продуктовий запас у сховищі: поради від Насті Голобородько

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все