Переглядів: 35782 Час на прочитання: 12 хв
Львов

Сирнички, млинці, тости, каша, яєшня, бенедикти, вафлі – обирайте сніданок Львів до смаку. Tomato.ua розповість, де можна поснідати у місті Лева. У добірці – Kavvka, SHOco., Цитадель, NOA Asia Special, Tomatina, Emily, Easy bar, Ресторація Бачевських, Остання Барикада, Hash Rest&Bar, Світ кави.

Ранковий або пізній сніданок Львів центр або інший район – приваблива та зручна пропозиція для жителів і гостей міста. Ресторани тішать цікавими стравами та вигідними пропозиціями. Ви можете насолодитися неспішним сніданком у вихідні, а також у будні перед, після або у перерві між роботою.

Заклади продовжують працювати, аби підтримувати економіку та допомагати захисникам.

Львів: кращі ресторани для сніданку

Kavvka

Сніданок у Львові у Kavvka – це не лише для ранку. Апетитний цікавий сніданок у кафе можна замовляти протягом всього дня – страви смакують і зранку, і вдень, і ввечері.

Kavvka пропонує оригінальне меню сніданків: Міні млинці зі свіжими ягодами (165 грн), Яєшня з прошуто (185 грн), Скрамбл зі слобосолоним тунцем (215 грн) і Сирнички солодкі (165 грн).

У меню ви знайдете також інші позиції, які підходять для будь-якого часу. Наприклад, Чіабата  з ростбіфом (190 грн) або Салат з равликів (215 грн).

Залежно від того, обрали ви ранішній чи пізній сніданок – вам його запропонують із фільтр-кавою або келихом ігристого. На вибір – до вашого смаку та настрою!

Окрім сніданків, рекомендуємо скуштувати ексклюзивні страви з равликів. Цей ніжний смак неодмінно оцінять навіть гурмани. В асортименті – равлики запечені з дор блю, вершковим маслом і зеленню та навіть з перцем чилі (175 грн).

Ще одна особливість Kavvka: до кожної страви є своє ідеальне вино. Офіціант допоможе вам його обрати.

SHOco.

SHOco. – затишна пекарня кондитерська з філософією «просто, сучасно, смачно». Тут готують дійсно якісні страви, приділяючи увагу деталям. Якщо це круасан, то його виготовляють із борошна твердих сортів пшениці та якісного вершкового масла 82% жирності. Тістечко макарон готують із мигдального борошна, начинки на основі бельгійського шоколаду та натуральних ягідних пюре, зроблених власноруч.

У SHOco. можна почати свій день із корисного й поживного сніданку та гарно провести час, насолоджуючись кавою і солоденьким.

Сніданки бестселери  – Скрамбл з беконом і страчателою (259 грн), Сирники з чорничним соусом (185 грн), Французький сніданок з лососем (269 грн) та Млинці з сиром і апельсиновим конфітюром (195 грн).

SHOco пропонує великий асортимент випічки й десертів, які адаптують відповідно до сезону. Яскраві круасани – з шоколадним ганашем, з мигдалем, малина-маскарпоне. Макарони, варті вашої уваги, – м’ята, фісташка-малина, кокос-ананас. На десерт рекомендуємо замовити тістечка Париж, чорний ліс, груша-бейліс.  

Цитадель

Цитадель – унікальний гастрономічний простір, який постійно дивує та вдосконалюється.

«Мистецтво їсти» – гасло, що розкриває гастрономічну концепцію ресторану. На чолі команди – шеф-кухар Євгеній Сушко, який постійно працює над удосконаленням смаку та якістю страв, розшукує в Україні унікальні фермерські продукти, щоб подарувати гостям особливу гастрономічну насолоду.

Сніданок у такому місці, як Цитадель, дійсно вражає. В асортименті – страви на будь-який смак. Яскраві позиції – Шакшука з яйцем пашот (250 грн), Авокадо тост на цільнозерновому хлібі зі страчателлою, томатним варенням, соусом Песто або з маринованим тофу, томатами, Едамаме (259 грн), Оладки з цукіні, маринованим лососем і соусом дзадзикі (279 грн) та інші цікаві гастрономічні поєднання.

У суботу та неділю в ресторані діє Special Menu з великою кількістю страв у форматі бранчу. У неділю гості можуть насолодитися живою музикою та Welcome Drink. А дітки тим часом весело проведуть час із аніматором.

NOA Asia Special

NOA Asia Special – сучасний ресторан паназійської кухні. Шеф-кухарі ретельно збирали найкращі рецепти тайської, японської, китайської кухні та створили величезне меню з яскравими стравами. На вас чекає азійське різноманіття: роли та суші-сети, страви WOK, рамени, poke-боули, цікаві сніданки, обіди, вечері та багато іншого.

У ресторані можна замовити сніданок з 10:00 до 18:00 – ідеально для тих, хто звик прокидатися пізно або хоче поспати до обіду.

Любителям картопляних оладок рекомендуємо замовити Хешбраун з лососем (274 грн) або неймовірно ситний Хешбраун Інгліш брекфест (194 грн). Уже традиційний варіант сніданку – Тост з лососем та авокадо (254 грн). Якщо ви шукаєте страву з цікавинкою, скуштуйте повітряний Омлет з крабом (194 грн), який неодмінно вас здивує. На особливу увагу заслуговує Омурайсу (174 грн) – омлет з рисом, курячим стегном, овочевим міксом, шиїтаке, соєвими паростками, устричним соусом, зеленою цибулею та кунжутом.

Приємний бонус від NOA Asia Special – кава або чай на вибір. А також – Prosecco Frizzante за спеціальною ціною 79 грн (при замовленні будь-якого сніданку з меню).

Tomatina

Tomatina – ресторан здорового харчування, де ви можете почати день з улюблених страв і зарядитися енергією. Заклад занурить у різноманітний світ здорової їжі, який неодмінно вас потішить.

Команда Tomatina врахувала різні смаки, створюючи сніданкове меню. На вас чекають солоні та солодкі сніданки на будь-який смак.

Яскраві позиції – Прошуто тост з конфі з в’ялених томатів (179 грн), Авокадо тост з лососем і гуакамоле (249 грн), Омлет з лососем і крем-чилі (269 грн) та Лляна каша зі смородиною та фундуком (119 грн).

Якщо ви звикли снідати великими, ситними та поживними стравами, рекомендуємо звернути увагу на традиційний Англійський сніданок (194 грн). Це ніжний скрембл з курячими ковбасками з моцарелою власного виробництва, житній хліб, хрусткий бекон, свіжий мікс салату, квасолька в томатному соусі, чері та апельсиновий соус.

Любителям сирничків пропонують 2 варіанти – Сирники з лососем та авокадо (259 грн) та Сирники з йогуртом та міксом джемів (164 грн).

У Tomatina сніданки готують з 10:00 до 18:00 – ви можете замовити їх навіть на вечерю.

Emily

Emily – ресторан бруклінської піци у Львові. Тут на вас чекає авторська кухня, затишок і атмосфера свободи.

У меню сніданків є все: від популярних авокадо-тостів до цікавих бруклінських страв, від традиційних сніданків з яйцями до сирників і панкейків. Сніданки в Emily подають аж до 18:00 – насолоджуйтеся ними протягом дня.

Цікаві страви – Скрембл з хрустким беконом на бріоші (179 грн) та Шакшука Buffalo з печі (259 грн) з рваною куркою, овочевою сальсою, беконом, яйцями пашот з зеленню та крафтовим хлібом від Emily. Brooklyn toast (164 грн) – ніжний повітряний омлет з грибами, беконом і моцарелою на свіжоспечених тостах.

Поціновувачам класики варто замовити традиційний англійський сніданок. Це справжній English Breakfast (209 грн) з грінками, скремблом, хрустким беконом, квасолею, грильованими томатами чері, ковбасками, сиром Амстредам, маринованими грибами й томатним соусом.

Якщо ви полюбляєте солодкі сніданки, вам запропонують Сирники з малиновим джемом (169 грн) та Панкейки з малиною (144 грн) або з карамеллю (139 грн).

Easy bar

Easy bar – заклад із кавою, десертами, цікави стравами, коктейлями та приємною атмосферою на Братів Рогатинців.

У меню великий вибір різноманітних сніданків для львів’ян. Яскраві позиції – Тартін дужее багато Лосося та авокадо (280 грн), Сендвіч з Ростбіфом (270 грн), Трюфельний скрамбл з Бріошем (235 грн), Шакшука з яйцем пашот та куркою су-від (240 грн).

Ще одна цікава пропозиція – мелти, які подають із картоплею фрі та соусом на вибір. В асортименті – Мелт з куркою Кацу, дзадзикі та зеленню (190 грн) та Дужее сирний мелт з медово-карамелізованою цибулею (210 грн). Такі види сніданків гарно наситять вас аж до обіду.

Easy bar потішив і любителів сирників. Пропонують Сирнички зі смородиновим кюлі та сметаною (140 грн) і з горіховим мусом і карамеллю (170 грн).

Окрім сніданків, у меню ви знайдете закуски, супи, салати й бургери. А на вітрині – оригінальні яскраві десерти.

Остання Барикада

Мистецько-гастрономічний простір Остання Барикада пропонує різноманітні сніданки у Львові.

Один із найяскравіших варіантів – Сендвіч з яйцем та пастрамі (139 грн) – запашна булочка бріош, пастрамі, яйце, сирний соус. Цікава новинка – Сирники з калиновим джемом та сметаною (109 грн).

Класичний солодкий сніданок — Ліниві вареники (109 грн) зі сметаною, згущеним молоком, ягодами та горіхами нагадають вам про теплі спогади з дитинства.

Якщо ви полюбляєте снідати кашами, рекомендуємо звернути увагу на Гарбузову кашу (109 грн) – солодка каша з пшоном, карамелізованим гарбузом, медом. Посипається насінням гарбуза.

Кожна з цих страв – чудовий бізнес сніданок Львів – ідеально для тих, хто не встиг поснідати вдома перед робочим днем.

Ресторація Бачевських

Атмосферна трапеза в оранжереї у супроводі живої музики – зовсім не примхлива захцянка, це казкова реальність у Ресторації Бачевських. Тут на вас чекають традиційні галицькі рецепти у сучасних авторських інтерпретаціях.

Ресторація Бачевських запрошує на Галицькі сніданки у Львові щодня з 8:30 до 11:00 – це улюблений формат гостей. На вас чекає ранкова трапеза у традиційному для закладу форматі шведської лінії. Вартість – 280 грн/дорослий та 200 грн/дитина, діти до 8 років – безкоштовно.

Ви можете замовити сніданок Львів і звичним способом. Одна з найпопулярніших позицій у меню сніданків – Сирнички Бачевських. Гості так часто запитували, чи можна замовити Сирнички після сніданку, що в закладі вирішили – можна.

Hash Rest&Bar

Hash Rest&Bar – атмосферний заклад, де можна покурити кальян, випити коктейль та відпочити з друзями.

Hash Rest&Bar – це також про їжу, про салати, бургери, закуски та багато іншого.

Якщо ви шукаєте, де поснідати у Львові, неодмінно завітайте в Hash Rest&Bar. У закладі подають смачні сніданки з 11:00 до 16:00.

Сніданкове меню вас неодмінно здивує. В асортименті – 5 страв на всі смаки. Поціновувачам ситного сніданку чудово підходить American breakfast (134 грн). Якщо ваш ідеальний сніданок – вівсянка, вам порадять спробувати Вівсянку з песто та яйцем пашот (94 грн). Також можете спробувати яйце Бенедикт з беконом (129 грн).

У меню завжди знайдеться місце для улюбленого Тосту з лососем (169 грн). А якщо ви полюбляєте солодкі сніданки, зверніть увагу на Сирники за 99 грн.

Гостям також пропонують великий вибір чаю та кави. Меню регулярно оновлюється та вдосконалюється. Обирайте сніданок у Львові 2022 до свого смаку.

Світ кави

Якщо ви шукаєте, куди піти на сніданок у Львові, завітайте до Світ кави. Меню сніданків вражає: різні види яєшні (омлет, бовтанка, яйця цілі смажені, яйця бенедикт), франузькі тости, йогурт, каша та багато іншого.

Розпочніть свій день з пізнього сніданку на терасі. Яйця Бенедикт на хрусткому тості з запеченим козячим сиром (200 грн) і свіжа фільтра кава – чудовий вибір.

Яскравий сезонний варіант для любителів солодкого – Гофра з інжиром, згущеним молоком і кулькою пломбіру (170 грн).

Найбільший та найситніший сніданок у меню – Французький сніданок з лососем або прошуто (250 грн), а також Хумус та сирна піта (130 грн), Тости з хумусом та авокадо (150 грн), Овочевий омлет з овочами (140 грн). Сніданки у ресторані подають протягом всього дня.

Смачного у Львові!

Раніше Tomato.ua розповідав про ранні сніданки у Львові. Якщо хочете поринути в атмосферу міста Лева, не пропустіть ранній сніданок в одному із закладів центру. Сніданки у великому місті — це must do для кожного. Tomato.ua розуміє це, тому підібрав заклади, де подають смачні сніданки у Львові. Це Білий Лев і Цукор.

ТОП закладів, де готують ранні сніданки у Львові

Білий Лев

Куди ще піти поснідати у Львові? Tomato.ua радить відвідати Білий Лев. Уже майже 8 років заклад оцінюють і знають як справжній львівський паб. Тут ви знайдете все: від келиха крафтового пива до популярних англійських сніданків з підсмаженими тостами і тушкованою квасолею. Усі сніданки розробили, враховуючи специфіку закладу. Тут подають великі кілограмові страви на компанію, так звані «левові порції» на чотирьох або дужих двох. Порції сніданків не виключення.

Що замовити зранку? Любителям усього домашнього смакуватимуть сирники з домашнього сиру зі сметаною та джемом. Або ж ніжний омлет з куркою, сиром, тостами та сезонними овочами. Страви коштують 89 гривень. До того ж, до їжі ви можете обрати безкоштовно напій: чай, каву, какао або сік і отримати десерт. Годують сніданками з 9:00 до 11:30.

Цукор

Де ще спробувати ранні сніданки у львівських кафе? Якщо любите фотографуватися за чашечкою лате, тоді прямуйте у Цукор. Більшість львів’ян ходять сюди не лише, щоб поїсти, але й зробити декілька стильних фото, замовивши insta-сніданок. Меню сніданків діє протягом цілого дня з 8:30 до 20:00.

Цікаві пропозиції — Бенедикти з обпаленим лососем (255 грн) і Double Avocado Toast (280 грн). Великі поживні сніданки — Champ breakfast з панкейками (245 грн), яєчнею, краш авокадо та традиційний Англійський сніданок на млинці (243 грн). Ідеальне рішення — додати келих ігристого до сніданку!

Тепер ви знаєте, де кращі смачні сніданки – неодмінно завітайте до закладу, який сподобався. І не забудьте про донат на ЗСУ!??

Доставка сніданків Львів — зручна пропозиція для тих, хто не встигає поснідати вдома.

FAQ

У Львові є безліч чудових місць для сніданку. Ресторани Kavvka, Ресторація Бачевських, Остання Барикада, Easy bar, Hash Rest&Bar, Світ кави, Shoco., Білий Лев, Цукор пропонують різні види сніданків на будь-який смак.

Сирники — ідеальний варіант сніданку для тих, хто полюбляє снідати солодким. Kavvka запрошує на Фірмові сирники з мусом чіа та ягодами. В Остання Барикада нещодавно з’явилася новинка – Сирники з калиновим джемом і сметаною. Easy Bar пропонує Сирнички зі смородиновим кюлі та сметаною і з горіховим мусом і карамеллю. Замовити сирники Львів можна також у Hash Rest&Bar, Ресторації Бачевських і Shoco.

Заклади Kavvka, Світ кави та Цукор пропонують ранкові страви та пізні сніданки, які можна замовляти у будь-який час. У цих кафе та ресторанах меню сніданків діє протягом дня.

На сніданок у Львові ви можете замовити різноманітні страви. Деякі популярні варіанти включають:

  • Традиційні українські сніданки з варениками, оладками або бутербродами;
  • Смузі та соки зі свіжих фруктів;
  • Омлети з різноманітними начинками;
  • Мюслі або гранола з йогуртом та свіжими ягодами;
  • Французькі тості з сиропом і фруктами;
  • Сирники зі сметаною, фруктами, ягодами, соусами.

Так, у Львові є багато місць, де можна замовити вегетаріанські та веганські страви на сніданок. Багато ресторанів та кав’ярень пропонують спеціальні меню для гостей ірізними діетичними потребами. Деякі ресторани та кафе спеціалізуються на рослинній кухні та пропонують різноманітні сніданки без використання продуктів тваринного походження. Нерідко ресторани, навіть якщо не мають окремого вегетаріанського меню, готові модифікувати страви за запитом гостей, забезпечуючи вегетаріанські або веганські варіанти.

У львівських ресторанах і кафе ви зможете знайти різноманітні типи сніданків, які задовольнять різні смаки та дієтичні потреби. Деякі популярні типи сніданків у Львові включають:

  • Класичний сніданок, який складається із яєць (смажених, варених або скремеблу), смаженого хліба або тостів і салату.
  • Справжні французькі сніданки чекають вас у різних львівських ресторанах – зазвичай включають сніданковий круасан, багет або інші випічку, масло, джеми або мед, каву або чай.
  • Вегетаріанський сніданок – це сніданок без м’яса, який може містити овочі, фрукти, сир, йогурт, мюслі тощо.
  • Традиційний англійський сніданок – це повноцінний ситний сніданок, що включає яєшню, бекон, ковбасу, консервовану квасолю, овочі та напій на вибір.
  • Заклади також пропонують цікаві варіанти бранчів.

Ціни на сніданок у ресторанах та кафе Львова можуть варіюватися залежно від місця та виду страви. Зазвичай, середні ціни на сніданок варіюються від 150 гривень до 250 гривень на особу. Варто зазначити, що у деяких ексклюзивних ресторанах ціни можуть бути вищими.

Години роботи ресторанів та кафе на сніданок у Львові можуть варіюватися. Більшість закладів відкриваються зранку і пропонують сніданки з ранніх годин (наприклад, о 7:00 або 8:00). Деякі заклади можуть мати обмежені години подачі сніданку в будні або вихідні дні. Інші ж пропонують пізні сніданки або навіть протягом усього дня. Тому рекомендуємо перевірити графік роботи конкретного місця перед відвідуванням.

Ранкові сніданки у Львові мають кілька переваг. Вони дають вам можливість насолодитися смачними стравами та напоями, щоб зарядитися енергією на цілий день. Також, ви можете скористатися можливістю спробувати місцеву кухню та дізнатися більше про львівські традиції. Крім того, вранці заклади часто мають більш спокійну атмосферу, що дозволить вам насолодитися сніданком в затишку.

Сніданок забезпечує організм енергією та поживними речовинами після нічного періоду сну. Він «вмикає» мозок і весь організм, створює заряд бадьорості, поліпшує настрій, покращує працездатність і сприяє здоровому обміну речовин.

Сніданки у львівських закладах мають свою привабливість завдяки різноманітності страв, які пропонують заклади, та особливій атмосфері міста. Ви можете насолодитися автентичними стравами, які відображають львівську кухню, а також спробувати страви з інших кухонь світу. Багато закладів також пропонують свіжі інгредієнти високої якості та унікальні поєднання смаків. Деякі ресторани та кафе пропонують безлімітні сніданки, що допомагає насолодитися улюбленими ранковими стравами та заощадити бюджет.

Головна фотографія: Emily

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 7

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Буковель

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все