Переглядів: 10658 Час на прочитання: 8 хв
Куди піти у Києві

Ніхто не забере в нас кохання, прекрасне почуття, яке нерідко дарує надію та вселяє віру в життя. Ресторани на День Святого Валентина в Києві підготували приємні сюрпризи, подарунки та цікаві пропозиції, які неодмінно сподобаються вам і вашій коханій людини. Створюємо романтичну атмосферу попри атаки ворога з вірою у краще майбутнє! У добірці від Tomato.ua Мама Фокача & Папа Чача, Strong Bar, FIJI, PRYNADA, HAYLOFT 2.0, Milk BarArgentina Grill.

Заклади продовжують працювати, щоб підтримувати економіку, сплачувати податки та надавати робочі місця.

Куди піти на День Святого Валентина

Мама Фокача & Папа Чача

Ресторан Мама Фокача & Папа Чача запрошує на святкування Дня Святого Валентина!

Чому б не провести 14 лютого у затишній, автентичній грузинсько-італійській атмосфері в самому серці Подолу за келихом домашнього вина й ароматною піцою?

У ресторані можна скуштувати безліч різноманітних страв грузинської та італійської кухні. До вашої уваги – хінкалі, хачапурі, риба, мангал-меню та багато традиційних позицій. У барній карті – чача, лимончелло, вино та інші напої. Ідеальне завершення вечора – солодкий десерт від шефа. Звісно ж, на вході вас і вашу другу половинку неодмінно чимось пригостять.

Ціни у ресторані Мама Фокача & Папа Чача доволі демократичні: хачапурі від 185 грн, хінкалі по 49 грн, піца на цільнозерновому тісті – від 185 грн, домашнє грузинське вино – 300 грн/500 мл.

Ви можете забронювати столик на двох або на компанію, якщо вирішите святкувати з друзями чи рідними. Також можна взяти з собою хвостатого улюбленця – заклад pets-friendly.

Завітайте в гості й пам’ятайте: «мама нізащо не відпустить вас голодними, а тато – тверезими».

Strong Bar

Strong Bar – затишний кальян-бар на вулиці Терещенківській, біля парку Шевченка. Тут на вас чекає приємна атмосфера, димні кальяни, цікаві коктейлі, китайський чай, різноманітні страви європейської та японської кухні.

Strong Bar підготував цікаві позиції до Дня Святого Валентина. Ідеальний коктейль для неї – Moulin Rouge (340 грн): Pisco, Martini fiero, пюре лічі, білок, фреш лимона. Для нього – Royal (320 грн): Marascino, Mezcal, Triple sec, Tangueray blackcurrant, Cherry bitter.

Оригінальна тематична страва – Рол Серце дракона (355 грн) зі свіжим лососем, креветкою, рисом, огірком, яблуком, ікрою тобіко, крем-сиром, норі. Родзинка ролу – презентація у вигляді сердець.

У меню ви також знайдете стартери, салати, супи, бургери, рис і локшину вок, основні страви, теплі, класичні й авторські роли.

Чудове завершення вечора – Солодкий поцілунок (215 грн) – ніжний сирно-кремовий десерт із ягодами та пюре манго.

FIJI

FIJI – атмосферний бункер столиці, який розташувався на Подолі. Заклад запрошує провести «Valentineʼs Day» разом. Обирайте формат відпочинку до душі: затишний і романтичний лаунж або більш динамічний і яскравий формат dance-karaoke.

У програмі вечора –  live voice set в залі караоке від Марини Білик, веселі співи й запальне диско. На вас також чекає ламповий і романтичний відпочинок із коханою людиною або друзями й рідними в лаунж зоні. Фотограф зробить стильні світлини напам’ять. FIJI підготував для вас ще один сюрприз – милий подарунок для кожного гостя, який також нагадуватиме про цей день.

На вечерю рекомендуємо замовити цікаві страви з меню: Карпачо з лосося (355 грн), Паштет з печінки сувід (235 грн), Салат з карамелізованою грушею (275 грн), Попкорн з креветки (315 грн), Пікантний тако з куркою (265 грн), Хумус з креветкою, томатами чері та припущеним шпинатом (255 грн), Стейк Рібай з овочевою сальсою (495 грн), Лосось зі шпинатно-кокосовим соусом і манго сальсою (465 грн).

Початок святкування 14 лютого о 18:00. Депозит вечора – 1500 грн на двох.

PRYNADA

Ресторан сучасної української кухні PRYNADA на Оболоні щиро запрошує відсвяткувати День закоханих в особливій атмосфері.

У програмі вечора – музичний супровід від піаніста Євгена Добровольского. На заході буде фотозона для щасливих спогадів. Для кожного гостя підготували пам’ятний сюрприз від закладу. Найменші гості зможуть весело провести час у дитячій кімнаті з нянею.

На вас і вашу кохану людину чекає святковий сет від шеф-кухаря на двох (1900 грн). Ви можете скуштувати цікаві страви: Завиванці блек і шпинатні, Плато італійських делікатесів, Карпачо телятина і чіабата, Салат з лососем. А також Сет гарячих закусок: Креветки, Деруни, Млинці курячі. 2 келихи ігристого – у подарунок!

Початок святкування 14 лютого о 18:00.

Для тих, хто обирає провести День Святого Валентина вдома, ресторан PRYNADA підготував святкову вечерю (1800 грн), яку можна замовити з доставкою за посиланням.

HAYLOFT 2.0

HAYLOFT 2.0 – затишний і атмосферний ресторан на ВДНГ. Заклад радо запрошує провести вечір Святого Валентина при свічках. На вас і вашу кохану людину чекають гостинна команда, особлива атмосфера, цікаві страви та грайливе мерехтіння вогників свічок.

У програмі вечора – live voice та гітара від Артема Захарова. На заході буде фотограф, який зробить яскраві пам’ятні світлини. HAYLOFT 2.0 підготував ще один приємний сюрприз, а саме – welcome drink. Кожен гість отримає келих ігристого у подарунок.

Ідеальний початок романтичної вечері – сет намазок і устриці. Рекомендуємо також скуштувати Вітелло тонато (405 грн), Завиванці цукіні (235 грн), Шпинатні завиванці з лососем і крем-сиром (295 грн), Паелью з морепродуктами на двох (885 грн), Філе міньйон з гливами в соусі Демігляс (495 грн), Мармуровий сом (295 грн) і Філе форелі зі смаженими овочами та пряним вершковим соусом (345 грн).

Початок святкування Дня закоханих 14 лютого о 18:00. Депозит вечора – 2000 грн на двох.

Milk Bar

Milk Bar нагадує собі й вам, що любов’ю треба ділитися, і тоді у світі її більшає. Це важливо завжди, а особливо зараз. Але як її перетворити на щось, що можна осягнути, та чого можна торкнутися?

З великої любові команда Milk Bar створила special-позиції, щоб ви могли сказати: «Привіт, я тебе люблю» та віддати рідній людини.

У special menu Одне життя на всю любов ви знайдете оригінальні, ніжні, цікаві та навіть божевільні солодкі подарунки – такі, як любов. Crazy in love (2600 грн) – ванільні бісквіти з шоколадними дропсами, просочені цукровим сиропом із маракуйєвим пюре.

Серденько (495 грн) – 2 малинових бісквіти, 1 мигдалевий бісквіт, прошарок свіжої полуниці та крем на основі білого шоколаду й полуниці.

Цьом (2500 грн) – ванільні бісквіти, просочені цукровим сиропом із заварним кремом ваніль і кремом маскарпоне, ззовні крем Філадельфія.

Коли вирішите, куди піти на День Валентина Київ, неодмінно візьміть з собою солоденьке від Milk Bar.

Argentina Grill

У повітрі вже відчувається романтика. Тож саме час забронювати столик на «Аргентичний вечір». На святкуванні Дня закоханих в Argentina Grill на вас чекають романтична атмосфера та пристрасний аргентинський вайб. Гості насолоджуватимуться живою музикою, яка створить чудовий настрій.

Ви та ваша кохана людина немов потрапите у затишний аргентинський дворик, який подарує вам незабутні враження та емоції.

У меню Argentina Grill – палкі страви від асадорів. Рекомендуємо скуштувати ароматне й соковите м’ясо, яке готують на аргентинському грилі Parilla. В асортименті – стейки США/ Америка/ Аргентина/ Україна: Skirt, Ribeye, Tenderloin, Striploin та інші (від 269 грн/100 г). У меню ви також знайдете безліч аргентинських страв на будь-який смак.

На святкуванні на вас чекає ще один приємний сюрприз – частування для всіх гостей.

Святкування Дня Святого Валентина відбудеться у середу, 14 лютого, з 18:00 до 21:00.

FAQ

У Києві на 14 лютого заплановано безліч романтичних подій і активностей: від ресторанів зі спеціальними меню до вечірок і концертів. Ми розповідаємо про цікаві події у наших статтях, а також публікуємо актуальну інформацію на сайті Tomato.ua у відповідному розділі.

Так, у Києві проводяться спеціальні романтичні події, вечірки та концерти, призначені спеціально для пар у День святого Валентина. Зазвичай це можуть бути тематичні вечори, концерти з живою музикою та вечірки у романтичних закладах. На День Святого Валентина Київ ресторани запрошують вас і вашу другу половинку на романтичну вечерю з музикою, подарунками та чарівною атмосферою.

У Києві є безліч чудових ресторанів, із вишуканою атмосферою та смачною кухнею, ідеальних для Дня Святого Валентина. Рекомендуємо відвідати ресторани, які створили неймовірну атмосферу для освідчення: Мама Фокача & Папа Чача, Strong Bar, Fiji, HayLoft 2.0, Prynada, Milk Bar, Argentina Grill. У Milk Bar можна замовити солодкі подарунки, а Prynada принада підготувала святкову вечерю з доставкою – ідеально для тих, хто вирішив лишитися вдома. До наших рекомендацій входять затишні ресторани, де ви зможете насолодитися романтичним вечором.

Так, багато ресторанів пропонують можливість заздалегідь забронювати столик на День Святого Валентина. Рекомендуємо зв’язатися із вибраним закладом та забронювати місце, оскільки цей день є популярним для романтичних вечерень.

Парки та набережні Києва ідеально підходять для прогулянок. Парк Феофанія та набережна Дніпра створять неперевершену атмосферу для вас та вашого партнера. Перед вечерею в ресторані рекомендуємо також прогулятися та відвідати романтичні місця столиці: Міст закоханих, Пейзажну Алею, Дерево Щастя на Набережному шосе, Стіну зізнань на Ярославовому Валу. Також можна прогулятися на Подолі або в районі Золотих Воріт і піднятися на дзвіницю Софійського Собору.

Окрім ресторанів та вечірок, у Києві є безліч романтичних місць, які можна відвідати на День святого Валентина, такі як прогулянка в парках, відвідування мистецьких галерей або культурних подій. Якщо ви шукаєте нестандартні ідеї, спробуйте вечірку в стилі караоке або квест-гру в одній із квест-кімнат міста. У Києві також є різноманітні варіанти активного відпочинку на День святого Валентина, такі як катання на лижах або ковзанах, лазертаг, пейнтбол, боулінг, прогулянки на велосипедах, конях або відвідування спортивних клубів.

Багато ресторанів у Києві пропонують спеціальні валентинкові меню, цікаві тематичні страви й напої та ексклюзивні пропозиції для пар, серед яких Strong Bar із ролом у вигляді сердець і коктейлями для нього і для неї та Prynada зі святковим сетом від шеф-кухаря на двох. Argentina Grill влаштовує запальний «Аргентичний вечір» із соковитими й ароматними стравами від асадорів.

Деякі ресторани можуть пропонувати спеціальні акції або знижки на меню до Дня Святого Валентина. У деяких закладах на вас чекають милі подарунки, які можуть стати приємним бонусом для вас і вашого партнера. Рекомендується заздалегідь з’ясувати цю інформацію в обраному закладі.

Більшість ресторанів та кафе в Києві надають парковку для своїх гостей. Проте, рекомендуємо заздалегідь перевірити умови паркування в Мама Фокача & Папа Чача, FIJI, PRYNADA, HAYLOFT 2.0, Argentina Grill та інших закладах із нашої добірки.

Класичні подарунки, такі як квіти, шоколад та картки, завжди актуальні. Також розгляньте такі ідеї, як подарункові сертифікати на спа-процедури, вечерю в улюбленому ресторані чи романтичну подорож.

Ці рекомендації та відповіді можуть змінитися, тому перед візитом рекомендуємо зв’язатися безпосередньо з обраним закладом для отримання актуальної інформації.

Святкуєте День закоханих – зробіть донат на ЗСУ!💙💛

Головна фотографія: Argentina Grill.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 3.7 / 5. Кількість оцінок: 3

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Анонсы

Показати все Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все