Переглядів: 3313 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Львов

Збираєтесь влаштувати вечірку з друзями, затишний вечір у колі сім’ї чи корпоратив із колегами? Для цього не обов’язково йти у ресторан, бар чи кафе. Ви можете насолодитися улюбленими смаколиками вдома, в офісі чи в будь-якому іншому місці – доставка страв на компанію у Львові вам у цьому допоможе . Tomato.ua розповість, де замовити їжу на компанію. У підбірці Енсалада, Pronto Pizza, Голодний Микола, Валентино, Кумпель.

Енсалада

Енсалада – нове кафе у Львові зі стравами європейської кухні. Ви можете скуштувати італійську піцу, м’ясні чи рибні страви, морозиво, коктейлі. Колектив закладу працює, прислухаючись до побажань та вимог відвідувачів. У кафе на вас чекає затишна атмосфера та сучасний інтер’єр.

У період пандемії ви можете замовити будь-яку страву з доставкою. Енсалада пропонує різноманітні страви для компанії. Великі порції з асорті різного м’яса, риби, гарнірів та овочів допоможуть організувати свято вдома з рідними чи в офісі з колегами. В асортименті – Домашні ковбаски на грилі (580 грн), Асорті м’яса барбекю (1350 грн), Запечене рибне асорті (1200 грн), Вечеря ЕнСалада (850 грн).

Pronto Pizza

Pronto Pizza Sushi Pro – українська мережа доставки піци та суші у Львові. Компанія швидко розвивається та вже представлена в 10 містах. У меню – Ура Макі, Футо Макі, нігірі, сети, піца та інші страви: салати, курячі нагетси, крильця, картоплю фрі. Ви можете зробити свою ідеальну піцу за допомогою конструктора. Зараз у Pronto Pizza діє акція -70% на кожну другу піцу та -50% на кожен другий рол. У межах міста кур’єри доставляють страви швидко та безкоштовно.

На компанію рекомендуємо замовити Сет Цунамі (899) з 59 штук. У складі – Філадельфія Класік, Аяме Манго, Зелений Дракон, Темпура Сальмон та інші роли. Якщо бажаєте піцу, варто спробувати Прімавера (149 грн) з моцареллою, кукурудзою, шинкою, грибами, болгарським перцем та Капрічоза (157 грн) з моцареллою, шинкою, салямі, грибами, помідорами.

Голодний Микола

Голодний Микола – найбільша ресторація галицької кухні у світі. Заклад має власну пекарню, броварню, велике подвір’я з терасою, дитячим майданчиком, подвійний ставок, в якому плаває форель, крамничку. В ресторані Голодний Микола подають традиційні галицькі страви – капусняк, флячки, банош, бограч, макітри з варениками, бігус, пляцки, є великий вибір страв на компанію. В асортименті – холодні закуски, страви з м’ясо та риби, пироги, вареники, гарніри, меню з вогником.

У період карантину Миколина доставка забезпечить поживний обід чи вечерю з друзями, рідними. Рекомендуємо замовити дегустаційну пательню ковбасок (440 грн), паштети на ріжний смак (240 грн), карківку чи свинячу шию (75 грн/100 г), крутелики (49 грн/100 г) – мариновані шматочки м’яса птиці, смажені на рожні.

Валентино

Валентино – елегантний ресторан, який гармонічно вписався в атмосферу вузької львівської вулички та передає шарм і грацію Італії. У закладі готують українські та італійські страви з дотриманням галицьких та європейських традицій. Доставка Валентино працює кожного дня з 12:00 до 21:00. При замовленні від 1000 грн страви доставляють безкоштовно. На самовивіз діє знижка 20%.

На компанію рекомендуємо замовити Асорті риби та морепродуктів з овочами (1500 грн): тунець, дорадо, лосось, кальмар, мідії, креветки, смажені на грилі с баклажаном, цукіні, печерицями, болгарським перцем та М’ясне асорті з овочами (1300): телятина, свинина, куряче філе, каре ягняти, смажені на грилі з баклажанами, цукіні, болгарським перцем, печерицями та кукурудзою.

Кумпель

Кумпель – пивна ресторація у Львові. У закладі є хоспер меню, широкий асортимент страв з риби та мяса: пструг смажений на ронделі, ковбаски власного виробництва, волова карманадля, півкачки, фаршированою домашньою локшиною та печерицями, різноманітні лєгуміни та страви на велику компанію. На крані завжди є 6 сортів розливного кумпельового пива, Галицьке світле, Пшеничне та інші.

Ідеальні варіанти від Кумпель для вечірки на 4-6 друзів – м’ясна таця на банду «Птаха та скотиняка» (1215 грн): свині ребра, запечені в пиві, індик з ронделя, шмат запеченою карківки, крила ципи в карамеля, картопля, сос, салат з руколи, чері та Файдулі-файдулі-фай (1305 грн): засмажена голонка, печені реберця, ковбаски, ягнятина, смажена та печена картопля, грильовані овочі, маринована капуста.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

ЕнСалада: нове затишне кафе у Львові

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Львов

Показати все