Переглядів: 915 Час на прочитання: 6 хв
Топ-5 Львов

Доставка їжі на День закоханих – ідеальний варіант для пари та для наших реалій. Ви можете влаштувати романтичне побачення у затишній атмосфері у себе вдома. У добірці від Tomato.ua – пропозиції від закладів Львова. Розповідаємо про Roll Philosophy, Львівська Майстерня Шоколаду, Fugazzeta, Анчоусна, NOA.

Заклади та сервіси доставки продовжують працювати у складні часи, щоб надавати робочі місця та підтримувати економіку країни.

Roll Philosophy

Roll Philosophy – сучасна компанія, яка доставляє культуру Японії, але спершу суші. Команда переконана, що суші – це не лише про поїсти. Це про відпочити, відволіктися, перезарядитися, а також знайти час для себе й скуштувати автентичне – це про культуру. Від зовнішнього до внутрішнього: від приготування до подачі.

Місія Roll Philosophy – зробити так, щоб ви отримували більше, ніж «їжу на вечір» або «їжу на свято». Тут роблять усе можливе для того, аби створити нову культуру суші у Львові. Одна з родзинок компанії – власна рецептура. Від маринованого імбиру до лосося за технологією гравлакс.

У меню ви знайдете цікаві позиції, які вразять вас і вашу кохану людину. Обирайте класичні та авторські роли, приготовані зі свіжої риби та японського рису Хакумай. Цікаві позиції – Філадельфія з креветкою (315 грн), Обпалений тунець лайм (310 грн), Рол Дракон (360 грн). Рекомендуємо також замовити запечені роли – з креветкою/крабом/лососем/вугром/мідією (від 252 грн).

На честь свята до кожного замовлення додають комплімент. Доставка безкоштовна від 500 грн.

Львівська Майстерня Шоколаду

Львівська Майстерня Шоколаду спеціально до свята створила особливу солодку колекцію. Для ваших побачень із коханою людиною та щирих зізнань у почуттях.

Серце Львова в коробочці (25 грн) – цукерка, у якій ніжна полунична начинка затонула в обіймах молочного шоколаду. Полунична цьомка (19 грн) – ганаш на основі білого шоколаду з полуничним смаком.

Фігурка «Шоколадна Валентинка» (65 грн) – ідеальний спосіб промовити «я тебе кохаю», «ти моє серденько» без слів.

Якщо ви – прихильник оригінальних подарунків, зверніть увагу на Троянду з молочного або чорного шоколаду (448 грн). Це одна з найскладніших фігурок. Кожна пелюстка створюється вручну та покривається золотом, зберігаючи свою індивідуальність. Потім їх об’єднують в бутон, який розквітає смаком натурального шоколаду.

Безпрограшні варіанти – комплекти «Для коханої» (800 грн) та «Солодка Валентинка» (1061 грн). Це набори шоколадної продукції в декорованому тубусі.

Ви можете замовити солодкі подарунки з доставкою по Львову або в інше місто.

Fugazzeta

Fugazzeta – ресторан аргентинської та італійської кухні. Заклад став першим в Україні рестораном, де подають Фуґаззета – мегасирну, ароматну й ситну варіацію піци з Аргентини. Тут на вас чекає більше ніж піца та більше ніж гриль.

Fugazzeta – це про унікальні смаки та органічне поєднання культур.

У меню ви знайдете соковите м’ясо з вогню, приготоване на аргентинському грилі, якісні морепродукти, страви з риби, екзотичні закуски, вино, коктейлі та багато іншого.

Чудовий варіант святкової вечері – Фуґаззета чилі кон карне (435 грн) – мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є «сирним секретом» і кулінарною власністю закладу, до якої додається томатний соус і тушкована яловичина, подається з карамелізованою цибулею.

Рекомендуємо також замовити Фірмовий стейк Асадо (189 грн/100 г), Тако порк спайсі (199 грн) зі свининою та Салат з аргентинськими морепродуктами (264 грн).

Анчоусна

Анчоусна – заклад від Чорноморки, де готують рибку. У меню – сети, закуски та салати, бургери, основні страви, супи, морепродукти, риба, устриці, гарніри.

Ідеальна пропозиція до Дня закоханих – Романтична вечеря (2500 грн). Це мікс морепродуктів, Пів дюжини устриць «Святий Патрик», соуси айолі й тар-тар і пляшка ігристого.

Рекомендуємо також звернути увагу на М’ясо рапани з грибами та томатами чері (267 грн), Різото з морепродуктами (239 грн), Хвости тигрової креветки (254 грн) та чорноморські Мідії у мушлях (149 грн).

У закладі готують особливі бургери – з рибою та морепродуктами. В асортименті – бургери з червоним окунем, щупальцями кальмарів і соусом Цезар (142 грн), З анчоусом чилі (184 грн), З тигровими креветками та соусом Айолі (254 грн), З мідіями у вершково-сирному соусі (156 грн), З чорноморським хрустким анчоусом (138 грн).

Замовляйте страви від Анчоусної на День закоханих з доставкою ZARA BUDU з 11:00 до 21:30. Вартість доставки – від 40 грн, мінімальне замовлення – 350 грн.

NOA

NOA Asia Special – ресторан паназійської кухні. Тут готують рамени, суші та роли, стартери, вок, поке та багато іншого.

Цікаві страви – парова булочка Бао з рваною свининою (169 грн), Рамен карі з креветками (279 грн), Курка в кисло-солодкому соусі (279 грн), Хот рол з лососем (379 грн).

У категорії меню Culinasia — трушні азійські страви. Яскрава новинка – Пад сі ю з куркою від бренд-шефа (269 грн). До рисової локшини додають курку, перець, цибулю, соєві паростки, Тамариндовий і унагі соуси.

NOA пропонує святкувати 14 лютого разом. Замовляйте будь-який сет ролів з асортименту та скористайтеся супер пропозицією з пляшкою ігристого.

Один із цікавих сетів – Ясурі (1540 грн): Тайто Рол, Рол Мідорі, Рол Катана, Блек Салмон, Рол Ясіро рол з лососем, Рол Абурі Том Ям.

Замовлення від 300 грн привозять безкоштовно. Орієнтовний час доставки – 45 хвилин.

Говоріть коханій людині про свої почуття кожного дня, а не лише 14 лютого!

FAQ

Ідеальний варіант для тих, хто планує День Святого Валентина в останній момент (або спонтанно вирішив святкувати) — це доставка. Ви можете скуштувати ресторанні страви вдома, у затишному ліжечку та під перегляд фільму.

У Львові існує багато ресторанів, кафе, барів, кав’ярень і закладів швидкого харчування, які пропонують доставку їжі на День закоханих. Ви можете знайти широкий вибір у нашій статті. Добірка від Tomato.ua включає різноманітні заклади з різними кухнями та меню для всіх смаків і вподобань. До вашої уваги – заклади Roll Philosophy, Львівська Майстерня Шоколаду, Fugazzeta, Анчоусна, NOA.

Завжди безпрограшні варіанти — це суші та піца. Їх люблять майже всі. Ще один чудовий варіант — замовити улюблені страви, які б ви хотіли скуштувати, якщо прийшли до закладу. І третій цікавий варіант — здивувати свою другу половинку, замовити щось оригінальне, разом скуштувати щось нове. Наприклад, аргентинську піцу чи бургер з мідіями. Не забудьте про солодкий подарунок від Львівської Майстерні Шоколаду, який допоможе виразити свої почуття.

Roll Philosophy пропонує замовити запечені роли – з креветкою/крабом/лососем/вугром/мідією від 252 грн. Якщо ваша душа бажає морепродуктів, замовте Хвости тигрової креветки за 254 грн і чорноморські Мідії у мушлях всього за 149 грн від Анчоусної. Цікаві та недорогі страви від NOA — Бао з рваною свининою (169 грн), Рамен карі з креветками (279 грн), Курка в кисло-солодкому соусі (279 грн).

Зазвичай ви можете замовити доставку через сайт ресторану або за допомогою мобільного додатку. Деякі заклади також приймають замовлення за телефоном або в соціальних мережах. Вам лише потрібно обрати бажану страву, вказати адресу доставки та спосіб оплати.

Стаття розкриває різноманітні пропозиції від ресторанів, такі як спеціальні вечері для закоханих, романтичні набори та знижки на певні страви або меню, а також улюблені та нові позиції з основного меню. Спеціальні набори та меню з нагоди Дня закоханих часто включають романтичні страви, десерти та напої, які можна замовити для двох осіб. Детальніше про кожну пропозицію ви можете дізнатися у нашій добірці.

Багато ресторанів надають вибір вегетаріанських та інших спеціальних страв для доставки. Вам слід переглянути меню ресторану за посиланням та зв’язатися з ним для консультації щодо специфічних дієтичних обмежень чи уподобань.

Деякі ресторани можуть пропонувати спеціальні знижки чи промокоди на День закоханих. Докладніше про це ви можете дізнатися, переглянувши статтю та перевіривши акції, які вказані у ній. Щоб дізнатися про акції та знижки на День Святого Валентина, варто також відвідати веб-сайти ресторанів, підписатися на їхні соціальні мережі або використовувати спеціальні мобільні додатки доставки їжі, які часто надають інформацію про акції та промокоди. Актуальну інформацію про спеціальні пропозиції ми публікуємо у відповідному розділі на нашому сайті.

Способи оплати можуть варіюватися залежно від закладу, але зазвичай вони включають оплату готівкою при отриманні замовлення або безготівковий розрахунок через онлайн-платформи. Деякі кур’єри також беруть з собою термінал за необхідності, щоб ви могли розрахуватися безготівково під час отримання замовлення.

Деякі заклади можуть пропонувати доставку за межами Львова, проте це залежить від політики кожного ресторану. Іноді ресторани пропонують доставку на таксі поза межами зони доставки. Популярний і зручний варіант – самовивіз. Рекомендуємо зв’язатися з обраним закладом і уточнити інформацію про можливі способи доставки перед замовленням.

Ці відповіді допоможуть вам краще організувати святкування Дня закоханих у Львові через доставку їжі з улюблених закладів.

І не забувайте про донат на ЗСУ!💙💛

Головна фотографія: Fugazzeta.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.