Переглядів: 630 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Ще не вирішили, як провести ці зимові вихідні? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві 16 – 19 лютого. Більш детально розповідаємо про Klukva&Brukva, Alchemist Bar, 32JazzClub, Wine Club by Biologist, 044 Coffee, Хуторець На Дніпрі, Tres Francais.

Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 16 – 19 лютого

Четвер, 16 лютого

У четвер Klukva&Brukva о 18:00 влаштовує дегустацію сирів від українських крафтових виробників. Гості скуштують сири від 15 виробників:

  • Киев:  Ірина Дем’янок – коров’ячий сир типу чедер та від Сироман – козячий з пліснявою, 
  • Ржищів: молоді козячі сири, 
  • Чорнобаївка — Музиківка: козяча бринза, 
  • Гадяч ( Полтава): витриманий козячий, 
  • Дніпро: витриманий коров’ячий, від Сирні Мандри – коров’ячи,
  • від Тарасенко зі Стрию – козячий.

Також послухаємо чарівну Дарину Берегуту, авторку збірки «Особлива», і все це під звуки флейти Сергія Ротбарта. Вартість участі: 300 грн на користь виробників.

Alchemist Bar о 18:30 влаштовує сольний концерт одеського піаніста та композитора Андрія Показа. Концерт музиканта завжди насичений імпровізаціями, неперевершеною тонкістю виконання та емоційністю. Яскравості концерту додає також інтерактив з публікою, слухачі стають учасниками концерту, надаючи Андрію свої емоції у вигляді секретних посилань, з яких піаніст робить музичні нариси, а іноді й цілі твори. Вартість квитків: 290 – 390 грн.

Пʼятниця, 17 лютого

У п’ятницю завітайте до 32JazzClub послухати Fusion TRIO. Команда грає в стилі ф’южн, органічно поєднуючи елементи джазу, фолку, року, фанку та багатьох інших стилів. Кожен із учасників колективу – творча індивідуальність, а разом вони створюють неповторну музику, наповнену життєвою енергією. Початок заходу о 19:00. Вартість: 500 грн.

Wine Club by Biologist о 19:00 влаштовує дегустацію «Мерло: впізнай Україну». Мерло – це один з найбільш популярних у світі червоних сортів винограду. Його Батьківщина – це французький регіон Бордо. Проте вина з Мерло роблять майже всюди, включаючи Україну. На дегустації гості спробують шість зразків Мерло з різних країн світу та України. Вартість участі: 600 грн.

Субота, 18 лютого

У суботу 044 Coffee о 17:00 влаштовує винну дегустацію. Цього вечора на дегустації будуть представлені українські вина сорту каберне. Разом із сомельє Ольгою Гірман, переможницею XVIII Всеукраїнського конкурсу Український сомельє — 2021 року, продегустуємо українські вина з закусками від українських фермерів. Вартість участі: 650 грн.

Ресторан Хуторець На Дніпрі запрошує на авторські борщі від шеф-кухаря. Цього разу гості зможуть скуштувати Борщ червоний з томленим качиним філе та вишневим чатні. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 19 лютого

У неділю об 11:30 Tres Francais влаштовує заняття в кулінарній школі. Темою недільного ранку стане Французька масляна або Mardi Gras. Разом із кулінарним екпертом Матьє Арденом і шеф-кухарем Дмитром Стойловським будемо готувати  справжні французькі Омоньєри з куркою та зеленим салатом, а також родзинку — Crepe Suzette з апельсинами та апельсиновим лікером. Вартість участі: 775 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все