Щодня Кутовий Паб готує понад тисячу порцій їжі для військових, медиків, рятувальників і захисників – для усіх, хто боронить нашу землю від ворога. Детальніше на Tomato.ua.
Щодня заклад отримує різноманітні запити і невпинно продовжує волонтерити. Починали з 80 порцій у день, згодом збільшили обороти до 1000. До команди приєдналися друзі, заклади, магазини та усі небайдужі. Активно допомагають і фанати Динамо – нещодавно вони привезли у паб продукти та відвезли готову їжу в одну з лікарень.
Якщо вам потрібна допомога, ви можете написати у дірект:
- Яка кількість порцій і на коли вам потрібна.
- Куди поїде ця їжа.
- Чи можете ви організувати доставку?
- Чи можете приїхати зі своїми каструлями та іншим посудом.
Паб Кутовий також надає їжу, амуніцію, одяг, ковдри та інші необхідні речі для фанатів ФК «Динамо», які зараз зі зброєю в руках захищають Україну. Щоб вони були ситі, одягнені та спали в теплі. Допомогу в тому числі надсилають і з іноземних рухів, за що заклад дуже вдячний.
До Кутового кожен може долучитися – закупити та привезти або передати продукти (овочі, м’ясо, крупи, бакалія і т.д.), тару, в яку складатимуть готову їжу, а також пластикові контейнери, відерця, 3-літрові скляні банки та кришки до них. Крім того, можна переказати кошти на картку. Деталі – у приватних повідомленнях.
Так і переможемо, бо разом ми сила!
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу вчасно!
Ресторатор Алекс Купер із командою допомагає українцям під час війни