Переглядів: 692 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Щодня Кутовий Паб готує понад тисячу порцій їжі для військових, медиків, рятувальників і захисників – для усіх, хто боронить нашу землю від ворога. Детальніше на Tomato.ua.

Щодня заклад отримує різноманітні запити і невпинно продовжує волонтерити. Починали з 80 порцій у день, згодом збільшили обороти до 1000. До команди приєдналися друзі, заклади, магазини та усі небайдужі. Активно допомагають і фанати Динамо – нещодавно вони привезли у паб продукти та відвезли готову їжу в одну з лікарень.

Якщо вам потрібна допомога, ви можете написати у дірект:

  1. Яка кількість порцій і на коли вам потрібна.
  2. Куди поїде ця їжа.
  3. Чи можете ви організувати доставку?
  4. Чи можете приїхати зі своїми каструлями та іншим посудом.

Паб Кутовий також надає їжу, амуніцію, одяг, ковдри та інші необхідні речі для фанатів ФК «Динамо», які зараз зі зброєю в руках захищають Україну. Щоб вони були ситі, одягнені та спали в теплі. Допомогу в тому числі надсилають і з іноземних рухів, за що заклад дуже вдячний.

До Кутового кожен може долучитися – закупити та привезти або передати продукти (овочі, м’ясо, крупи, бакалія і т.д.), тару, в яку складатимуть готову їжу, а також пластикові контейнери, відерця, 3-літрові скляні банки та кришки до них. Крім того, можна переказати кошти на картку. Деталі – у приватних повідомленнях.

Так і переможемо, бо разом ми сила!

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу вчасно!

Ресторатор Алекс Купер із командою допомагає українцям під час війни

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.