Переглядів: 39 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Ідея створити власне вино з’явилася ще на етапі відкриття закладу. Оскільки ресторан не має власних виноградників, команда шукала ідеального партнера та терруар, який би відповідав італійському настрою La Luce. Вибір лоз сорту Піно Гріджіо, посаджених Богданом Павлієм кілька років тому, став ключовим — це сорт з італійським корінням, що ідеально ліг у концепцію закладу.

Вино “La Luce” народилося на Бакоті, унікальному теруарі Подільських Товтр. Особливий мікроклімат цієї зони дозволяє отримувати ніжні білі вина з винятковою свіжістю.

«У вересні минулого року ми з командою La Luce приїхали на збір винограду, щоб ми могли втілити саме ту стилістику, яку шукали — легку, свіжу та ароматну. Разом із виноробом Богданом Павлієм ми працювали над кожним етапом: від раннього збору для збереження ідеальної кислотності до фінальних процесів бутилювання” — каже Богдан Павлюх, Head Sommelier «La Luce».

Вино випущено лімітованим тиражем — загальний наклад складає лише 500 пляшок. Скуштувати можна у ресторані La Luce у Львові.
——————————————————————————

Виноробня «Bohdan`s Winery» заснована у 2012 році. Виноградники та виробництво розташовані в наймальовничішому місці Поділля, на схилах легендарної Бакоти. Південний схил, ґрунти суглинисті з великим вмістом вапняку, сонце відбивається від поверхні Дністра, перепади нічних температур,— усі ці фактори сприяють роботі винороба з білими сортами винограду.

La Luce — італійський ресторан, що втілює філософію Dolce Far Niente* *мистецтво насолоджуватися моментом

Гастрономічні враження сфокусовані на ідеальному тріо італійського смаку, що стало
основою нашого меню: піца, паста й страви на вогні. Це симбіоз досвіду, італійської кухні та найкращих локальних українських і італійських продуктів. Команда прагнула створити місце, де сучасна Італія розкривається в кожному смаку.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.