Переглядів: 777 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Make Borscht not war — благодійна акція з ініціативи українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Tomato.ua розповість детальніше про подію.

“Make Borscht not war” – це заклик проти війни та за мир. Ми засуджуємо будь-які військові дії, що загрожують суверенітету країни, демократії та основоположних прав людини.

У рамках цієї акції ініціатори закликають спільноту міжнародних шеф-кухарів, а також усіх охочих спільно приготувати борщ, як символічну страву. Хочуть привернути світову увагу та закликати до солідарності з українським народом.

Make Borscht – це символ культурного різноманіття України та символ мирності українського народу!

#MakeBorschtNotWar задумана як світова креативна акція, що пройде у п’ятницю 11 березня 2022 року, з ініціативи Євгена Клопотенка, Kitchen Guerilla (німецька креативна агенція у сфері їжі) та фестивалю Ukrainian Days (Дні України) у Гамбурзі.

Захід транслюватиметься наживо на Instagram та Facebook. Раді повідомити, що на прямому зв’язку з нами буде Євген Клопотенко з України.

Ціль заходу — зібрати кошти на гуманітарну допомогу для України, якою опікується Український штаб допомоги в Німеччині.

Український штаб допомоги був створений Генеральним консульством України в Гамбурзі, Об’єднанням українських організацій Німеччини, Спілкою україно-німецької співпраці та українською греко-католицькою громадою Гамбурга.

Метою акції, окрім цього, є привернення уваги завдяки публікаціям та використанню хештегів (#makeborschtnotwar, #standwithukraine) до світового збору коштів на користь Українського штабу допомоги, який централізовано та ефективно розподілятиме кошти.

Від імені ініціативи «Make Borscht Not War» запрошуємо цієї п’ятниці, 11 березня 2022 о 13:00 (за німецьким часом) до Basecamp, Altona . Make Borscht Not War!

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу вчасно!

Odesa Food Market перетворився на Гуманітарний волонтерський центр

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.