Ресторанний гід Michelin припинив роботу в росії. Про це повідомив Reuters. Детальніше на Tomato.ua.
Компанія Мішлен заявила, що її всесвітньо відомий гід призупинить усі рекомендації щодо ресторанів у росії. Це відповідь на вторгнення росії в Україну.
Зараз усі проєкти в росії заморожені. Онлайн активність і соціальні мережі призупинили свою роботу.
Michelin заявив: «З огляду на серйозність нинішньої кризи, команди Michelin Guide були змушені прийняти рішення призупинити всі рекомендаційні заходи щодо ресторанів у росії».
У 2021 році Michelin опублікував свою першу добірку для Москви, до якої увійшли 9 ресторанів, які були нагороджені її жаданими зірками, і ця відзнака вважається підтвердженням рейтингу серед найкращих ресторанів світу.
«Ми вирішили не рекламувати Москву як напрямок», – сказав Мішлен. «В результаті цього року московський вибір не буде оновлюватися».
Путівники Мішлен публікуються щорічно, тому будь-яку згадку чи зірку потрібно поновлювати щороку.
Московський путівник Michelin, єдиний в Росії, наразі включає 69 ресторанів.
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу вчасно!
10 000 російських кафе отримали заклики зупинити війну завдяки Poster POS