Переглядів: 1788 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Київ

Гастробар з інтернаціональною кухнею, таємний бар, заклади з сендвічами, ланчами та кавою, бар з великою колекцією напоїв і ресторан з азійською кухнею – у столиці з’явилось багато цікавих місць. Tomato.ua розповість про нові заклади Києва. У підбірці Bread For, Барсук, Tel Aviv Sandwich, The Saints Bar, Khu Yum & BarmanDictat.

Bread For

На вулиці Шота Руставелі відкрився заклад Bread For. Це новий формат від власників кафе Blur Coffee та комплексу Octo Tower. Для засновників це пілотний проєкт, який розрахований на доставку та самовивіз. Згодом планують запустити доставку центром міста. Раніше в приміщенні працював моноформат Утиные истории, який пропонував страви з качки.

Bread For – це місце, куди можна зайти на каву і ланч, де можна скуштувати вуличну їжу, випічку власного виробництва. Рекомендуємо спробувати сендвіч Скрамбл-сир ХL (175 грн) з беконом, Батат фрі (85 грн) та Копчений крем-суп з горошку (55 грн). Для тих, хто дотримується хелсі харчування, у меню є Naked без бріоші.

Барсук

На Бессарабці відкрився гастробар Барсук – один із закладів Gastrofamily, сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Саме з нього усе почалося. У новому закладі 2 поверхи, близько 100 посадкових місць, а також є літня тераса.

Барсук на Бессарабці – це четвертий заклад формату. Він працює в концепції гастробару. Тут подають інтернаціональні страви, коктейлі та сніданки увесь день. У меню представлена коспомополітична їжа – страви європейської та української кухні. Рекомендуємо спробувати Великий сніданок на двох (599 грн), Сет закусок з росбіфом (198 грн) і Дорадо з запашною зеленню та йогуртовим соусом (245 грн).

Tel Aviv Sandwich

У Києві за адресою Басейна, 9 почав працювати Tel Aviv Sandwich. Це заклад, який спеціалізується на приготуванні сандвічів на грилі за ізраїльським рецептом. У меню представлені тости з різноманітними начинками. В асортименті – Тост із м’ясом і сосискою (140 грн), Тост із м’ясом (100 грн), Тост із двома сосисками (100 грн), Нарізана сосиска з соусом (30 грн).

До сендвічів подають напої: каву, чай і кока-колу. Вартість кожного з них – 25 гривень. Доставку від Tel Aviv Sandwich можна замовити у додатку Rocket.

The Saints Bar

Неподалік Кловської відкрився таємний і душевний бар The Saints. Локацію закладу не розсекречують, але дорогу до нього можуть показати працівники Blur Coffee та Octo Tower на вулиці Мечникова. Спікізі бар розташувався у невеликому просторі з 6-метровими стелями та панорамними вікнами. Посадка відвідувачів інтуїтивна. Тут відсутня класична розстановка столиків і барної стійки для привернення уваги до бармена та коктейлів на барі в центрі приміщення.

Коктейльну карту The Saints Bar розробив Олександр Демченко (Tin Tin food spot). У закладі готують коктейлі з бурбоном, настояним на бананових шкірках. А також пропонують натуральне ферментоване вино та власні версії Americano (120 грн), Aviation (180 грн), Ain’t Pornstar (180 грн).

Khu Yum & BarmanDictat

Київський заклад SOLOD levantine grill офіційно змінив назву на Khu Yum & BarmanDictat. У новому закладі втілена яскрава колаборація цієї весни: один із найвідоміших коктейльних барів з величезною колекцією алкоголю та ресторан, в якому готують справжні азійські страви. Заклад розташувався в ТЦ Silver Breeze на Березняках. Його незмінна родзинка – тераса, з якої відкривається неймовірний краєвид на столицю.

Khu Yum & BarmanDictat працює в тестовому режимі. В меню представлені топові страви від шефа Андрія Кіма: Том Ям з креветками (175 грн), Фо Бо (135 грн), Пад Тай з креветками (175 грн). Пізніше воно доповниться європейськими стравами. За барну карту з авторськими позиціями відповідає шеф-бармен Тарас Бліндер.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Кейтеринг у Києві: ТОП-5 сервісів

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все