Переглядів: 811 Час на прочитання: 3 хв
Лайфхаки

Сучасний ювелірний асортимент мега величезний і різноманітний. Навіть такі прикраси як обручки, представлені у найрізноманітніших виконаннях. Але існують класичні варіації, які не втрачають своєї популярності і залишаються затребуваними, незважаючи на новинки, трендові коштовності і сучасні матеріали. Це стосується і весільних ресторанів – вибір неймовірний. Tomato.ua розповість детальніше про обручки та заклади для святкування особливої події наречених.

Отже, один із постійно популярних класичних варіантів це обручки американка. Вони не менш відомі ніж «європейки». А от різницю між двома варіаціями видно навіть неозброєним оком. Секрет криється в профілі, який використовується для виготовлення «американки». Оцініть фото, представлені на сайті інтернет магазину УкрЗолото, і все одразу стане зрозумілим. «Європейки» – вони якби округлені на краях. «Американку» відрізняють чіткі і рівні грані.

При цьому, матеріали, які використовуються, декоративна складова – все це питання смаку і бюджету молодят. Вибір варіацій величезний і кожен зможе підібрати для себе оптимальне рішення.

Золото чи срібло?

Для створення красивих обручок майстри використовують як золото, так і срібло і навіть платину. Різноманіття зрозуміле, бо у всіх свої смакові уподобання. Комусь до вподоби тепле червоне золото, а хтось шукає холодне сяюче срібло з родієвим покриттям. Дуже шикарно виглядають моделі виконані шляхом міксування сплавів або навіть металів. Але якщо говорити про обручки американка, то родзинка цих прикрас – чіткі грані, які навіть візуально збільшують прикрасу. Вона справді на руці виглядає більш солідно, масивно і респектабельно. Недаремно спеціалісти кажуть, що «американка» особливо актуальна для нареченого, бо на чоловічій руці виглядає дуже круто. Крім того, обручка з такого профілю більш щільно прилягає до пальця.

Щодо декоративних елементів, то немає жодних обмежень і це може бути як лаконічна вставка з одного камінця, так і діамантове гранування, доріжка діамантів, вставка з кераміки тощо.

Декоративна складова впливає не тільки на зовнішній вигляд обручки, а і на вартість. Але великий асортимент передбачає і широкий ціновий діапазон. Отже купити обручки типу американка вийде в різних сегментах, в тому числі в:

  • Бюджетному;
  • Середньому;
  • Преміальному;
  • Ексклюзивно-високому.

Якщо в колекціях мануфактур немає моделі, яка б вас зацікавила (та це навряд) завжди є шанс підібрати щось супер особливе і в єдиному екземплярі. Ціна такої коштовності буде висока. Але, як показує практика, з доступного асортименту навіть найвимогливіші покупці підберуть для себе пару обручок типу американка, виконаних з бажаного матеріалу, в потрібній дизайнерський концепції і з декором, який до смаку конкретним покупцям. Добре, що сучасні молодята можуть собі дозволити купити обручки, які відрізняються навіть по формі і типу. Отже, не дивно, що панянки обирають щось трендово-оригінальне, а от чоловіки в першу чергу звертають увагу на обручки американка.

Інтернет магазин UkrZoloto вразить вас своїм асортиментом, який постійно поповнюється ще більш стильним і розкішними «американками». Тому вибрати класний варіант буде не складно.

Як обрати весільний ресторан?

Після того, як ви оберете обручки, можна переходити до вибору закладу для свята. Це може бути ресторан, кафе, заміський комплекс, івент-майданчик або спеціальна локація для заходів.

При виборі ресторану для весілля варто враховувати такі критерії і фактори:

  • Розташування. Обирайте локації, на яку буде зручно добиратися і молодятям, і гостям. На власному авто, таксі, трансфері, громадському транспорті (за необхідності).
  • Інтер’єр і атмосфера. Інтер’єр і атмосфера відіграють важливу роль у самому форматі свята. Подивіться фотографії на сайті, в соцмережах, почитайте вілгуки, відвідайте заклад, щоб побачити його на власні очі. Дізнайтеся про можливість декорування приміщення.
  • Меню. Рекомендуємо обрати ресторан з різноманітним меню (це можуть бути навіть різні кухні світу), щоб задовольнити смакові вподобання гостей.
  • Бюджет. Обирайте заклад, який вписується у ваш бюджет (з урахуванням банкету, напоїв та інших факторів).

Ми впевнені, що ваше свято пройде незабутньо!

Готуєтеся до весілля — не забудьте про донат на ЗСУ!

Головна фотографія: Pexels.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.