Переглядів: 3838 Час на прочитання: 3 хв
Новости

30 жовтня у КВЦ «Парковий» відбувся захід «SALT: Restaurant Innovation Conference» про сучасні ресторанні тенденції та інновації, який відвідало більше 500-та гостей. Tomato.ua розповість детальніше.

Одноденна інтерактивна подія, яка ознайомила з усіма трендами розвитку ресторанної індустрії, ділилась історіями успіху провідних компаній та надала практичну, корисну інформацію для трансформації бізнесу.

Кожен спікер поділився своїм цінним досвідом та спробував розширити світогляд на бізнес.

Михайло Рогальський розповів про новий проєкт Expirienza 2.0 та його особливості: як обирати заклади за стравами, створювати списки улюблених страв та додавати продукти, на які є алергія.

Андрій Длігач розповів як ресторани стають трендами ком‘юніті, наскільки складною залишається ситуація з ресторанною індустрією та на чому будуватиметься маркетинг.

Тарас Маселко розповів, як змінився формат заходів під час війни та як це — проводити івенти в укритті.

Євгеній Таллер поділився ідеями, як залучити інфлюенсерів до взаємодії з вашим бізнесом.

Марина Павлюк розповіла, що таке віртуальні бренди, хмарні кухні та навіщо вони.

Олександр Краковецький висвітлив реальні кейси використання ШІ в ресторанній індустрії та детально розповів чому всі говорять про ШІ.

Ігор Гречко у своїй доповіді розкрив, як досягти найкращого за допомогою сучасного програмного забезпечення, та про онлайн сервіси для збільшення продажів.

Анна Міленіна поділилась, як правильно підготувати грантову заявку, на що звертати увагу та яких помилок слід уникати, аби отримати цікавий грант.

Жорж Піонов презентував свій новий проєкт про освіту та розповів, навіщо взагалі потрібні інновації.

Чарльз Бенкс розповів про топ 10 трендів 2023/2024 років, серед яких «Вартість приготування», «Точна ферментація», «Назад до основ», «Новий клімат&культура» та інші.

Ольга Руднєва, Олена Вдовиченко та Олексій Волошин в дискусійній панелі «Інклюзивність» підняли надважливу тему сьогодення, як інтегрувати Суперлюдину в заклади ресторанної індустрії, щоб вона почувалась комфортно.

Ну і не можна не додати, що SALT: Restaurant Innovation Conference підтримали соціальну ініціативу Superhumans Center, перевівши туди частину свого прибутку отриманого з продажу квитків.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 3

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.