Переглядів: 2713 Час на прочитання: 3 хв
Новости

Ви з легкістю можете влаштувати незабутній вечір. Tomato.ua розповість, як організувати романтичну вечерю для коханого. Також поговоримо про чоловічі срібні браслети та інші цікаві подарунки.

Романтична вечеря пройде атмосферно в затишному ресторані. Ви можете забронювати столик в улюбленому ресторані та скуштувати страви, які вам до душі. Або ж можете відвідати новий заклад у Києві та спробувати щось нове та оригінальне.

Весна – ідеальна пора року для відпочинку під відкритим небом. Влаштуйте для коханого гарний пікнік у мальовничому місці. Приготуйте або замовте щось смачненьке, купіть вина, візьміть плед, келихи, гірлянду (або свічку) – і чудовий настрій гарантовано.

Якщо пікнік – це не про вас, забронюйте столик у закладі на терасі з панорамним видом або на даху. Тут на вас чекають не лише смачні страви, але й вражаючий краєвид.

Оригінальний варіант вечері, який неодмінно здивує вашого чоловіка, — це побачення для двох у скляній кулі.

Один із найпопулярніших варіантів вечері – затишне побачення наодинці вдома. Ви можете разом приготувати смачну страву або здивувати чоловіка кулінарним шедевром, подивитися кіно, увімкнути романтичну музику та просто провести час удвох. Такий простий, але водночас особливий вечір запам’ятається надовго і вам, і вашій другій половинці.

Що подарувати чоловіку: цікаві ідеї

Наша редакція підготувала ідеї подарунків чоловікові:

  • Чоловічі срібні браслети – виграшний варіант у будь-який ситуації. Це стильний, і універсальний аксесуар, який не втратить своєї актуальності. Ювелірні мануфактури регулярно розширюють асортимент, щоб у кожного покупця була можливість вибрати аксесуар до смаку і на будь-який бюджет. У колекції – браслети з мінімалістичним або оригінальним дизайном, з покриттям або без. Це саме ті прикраси, які пасуватимуть і до джинсів, і до костюму.
  • Ви можете розглянути і інші ювелірні вироби в якості подарунка. Наприклад, ланцюжок, підвіску чи каблучку.
  • Подарунок-враження – ідеально для тих, хто любить яскраві емоції та активний спосіб життя. Це може бути прогулянка на квадроциклах, екстремальне водіння, авіасимулятор.
  • Вікенд на двох – поїздка на вихідні в гори, до моря чи за місто, екскурсія на виноробню чи таємними місцями Києва, прогулянка на конях або похід у СПА.
  • Набір засобі догляду за бородою і вусами – ідеально для стильних бородачів.
  • Набір інструментів. Власний набір інструментів – це той презент, який неодмінно оцінить чоловік.
  • Пам’ятаємо про захоплення, хобі та інтереси – якщо ваш коханий полюбляє, наприклад, риболовлю, подаруйте йому спінінг або набір для рибалки.
  • Годинник – обирайте класичну або спортивну модель – залежно від стилю чоловіка. Також можете розглянути популярні фітнес-трекери.
  • Одяг – наприклад, сорочка, светр або крута футболка.
  • Якщо ваш чоловік – колекціонер, подаруйте йому щось особливе: колекційну марку чи фігурку, ексклюзивну монету чи ручку.
  • Гарним презентом стануть вироби зі шкіри: гаманець, несесер, рюкзак або сумка.
  • Якщо у вашого чоловіка все є, зробіть щось своїми руками. Наприклад, милу листівку чи фотоальбом з вашими спільними фотографіями. Цей варіант може бути основним подарунком або ж доповненням до нього.

Сподіваємося, наші поради допоможуть вам приємно здивувати коханого та влаштувати для нього незабутню романтичну вечерю з цінним подарунком.

Влаштовуєте романтичну вечерю та шукаєте подарунок для чоловіка — не забудьте задонатити на ЗСУ!??

Фото: Pexels, Unsplash.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 3 / 5. Кількість оцінок: 3

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.