Вогень кебаб – новий заклад у Львові на Пантелеймона Куліша, 13. Це перший кебаб на відкритому вогні в місті. Tomato.ua розповість детальніше.
Головна родзинка й відмінність від конкурентів – у тому, що м’ясо тут готують виключно на відкритому вогні. Під концепцію розробили спеціальний гриль. Ще одна особливість – лаваш власного виробництва, який готують кожного дня. Саме він є основою кебабу. Команда власноруч готує соуси з натуральних продуктів. Основний соус – на базі айолі, томатний – основі томатів пелаті.
В назві закладу захована ще одна цікавинка:
«Оскільки ми Вогень кебаб, то не пройшли повз гостроти. До кожного кебабу пропонуємо 4 рівні гостроти, які дуже довго проробляли. Не кожен зможе дійти до останнього, 4 рівня «R.I.P», — розповідають у закладі.
В асортименті – Кебаб з куркою (109 грн), зі свининою (119 грн), Морський з креветкою та з фалафелем для вегетаріанців.
У меню ви також знайдете Кебаб бокси та Хумус бокси – відкритий кебаб, картопляні діпи, салат, соуси та інші смаколики.
Як кажуть: «не кебабом єдиним». У Вогень також готують цікаві варіації страв з хумусом на будь-який смак. Ви можете замовити хумус окремо або в поєднанні з куркою чи морепродуктами.
Також пропонують закуски й салати: Батат, Фалафель, Сирні кульки, Картопляні діпи, Цезар з куркою та беконом.
З кебабом та іншими стравами ідеально смакує айран. Ви можете замовити й інші напої: від коли до пива. Чудова пропозиція для кавоманів – безліміт на фільтр каву до 13:00.
Страви можна скуштувати в закладі чи замовити з доставкою по Львову.
Неодмінно скуштуйте вогень кебаб на вогні та задонатьте на ЗСУ!??
Фото: Вогень кебаб.
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!