Переглядів: 630 Час на прочитання: < 1
Новости

Запрошуємо заклади гостинності України до участі в проєкті «Відновлення і модернізація закладів гостинності на принципах Zero Waste & Climate Friendly для зеленого розвитку громад України»!

Zero Waste Cities – це програма «Zero Waste Europe», спрямована на допомогу містам та громадам у переході до нульових відходів. Вона об’єднує європейську платформу знань для місцевих громад і організацій щодо впровадження найкращих практик, а також програму наставництва та визнання для муніципалітетів. “Zero Waste Cities” управляється спільно міжнародною організацією “Zero Waste Europe” та організаціями-членами.

Метою Програми є пришвидшення переходу до “нуль відходів” на рівні міста – особливо малих та середніх муніципалітетів – шляхом впровадження актуальних норм законодавства ЄС та стратегій “нуль відходів” на основі моделей, орієнтованих на громадян. Це призведе до істотного зменшення утворення відходів та збільшення роздільного збору та переробки.

Цей проект був розроблений спільно з 11 членами Zero Waste Europe, які працюють на місцевому рівні над моделями зіро-вейст, та успішно застосовуються на рівні громад.

Програма Zero Waste Cities бере активну участь у низці різних проектів по всій Європі і сприяє створенню освітніх ресурсів щодо впровадження зіро-вейсту та поширенню найкращих практик задля прискорення переходу до «нуль відходів» на місцевому рівні.

Якщо ви хочете вести свій бізнес більш екологічно, стати на шлях безвідходності та зменшити вплив на кліматичні зміни (а в перспективі, можливо, отримати Zero Waste Business Сертифікацію), заповніть до 9.06.23 цю анкету: https://forms.gle/pGuYtsAdDUHSTTtS9  

40 обраних закладів отримають онлайн тренінги із завданнями, за результатами яких оберемо до 10 закладів в 3 областях, з якими продовжимо роботу офлайн.

Приклад успішної співпраці та мотивації дивіться в цьому надихаючому кліпі http://surl.li/hevcm 

Завдяки підтримки European Climate Foundation участь українських закладів безкоштовна.

Більше про проєкт читайте на сайті Zero Waste Alliance Ukraine https://zerowaste.org.ua/category/korysni-materialy/horeca/

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 5

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.