Один з ресторанів-пекарень мережі «SPEZZO» розмістився поруч зі станцією метро «Святошин».
Оригінальний дизайнерський інтер'єр приміщення відтворює атмосферу затишного й традиційного італійського ресторанчика. Просторий основний зал закладу витриманий у сіро-бежевій палітрі. Великі панорамні вікна з широкими підвіконнями забезпечують відмінне денне освітлення. У декорі багато оздоблення натуральним деревом, велика кількість живої зелені й справжні оливкові дерева, стелажі з дерев'яними елементами, безліч предметів посуду з міді, які підвішені під стелею.
Особливістю ресторану- пекарні є те, що кухарі «SPEZZО» самостійно випікають хліб, руками готують пасти й варять сири. Гості можуть спостерігати, як печуть фірмовий хліб на відкритій кухні, а також придбати випічку, розташовану в спеціальній вітрині: кілька видів фокачо, картопляний хліб «Тортано», чіабата й піца на тонкому тісті з рясним вибором інгредієнтів.
У меню гості можуть знайти величезний асортимент сиру, який готують за особливою італійською технологією у власній сироварні. У ресторані можна замовити моцарелу, скармоцу, качоту, бурато, качіокавало, стратачелу, буфало й рікоту.
Фірмові позиції меню:
- спагеті з чорнилом каракатиці та морепродуктами,
- салат з прошуто котто по-італійськи,
- піца «Сан-Даніеле»,
- брускета з прошуто й страчателою,
- яловичина а-ля планча з соусом Деміглас,
- ягня, запечене у печі з кус-кусом і шавлією.
На десерт пропонують традиційні італійські солодощі та частування, серед яких виділяють фірмовий тирамісу з домашньої рікоти.
Алкогольна карта складається з добірних сортів вин, вироблених у різних регіонах Італії.
Для маленьких гостей обладнана дитяча ігрова кімната з гойдалками, іграшками та лабіринтом. Регулярно з дітьми займаються аніматори, влаштовують творчі майстер-класи. Для гостей вечорами грають живу музику.