Ресторан європейської кухні «Кориця» зустрічає своїх гостей у Соборному районі Дніпра, на проспекті Гагаріна.
Заклад включає просторий основний зал з затишними обідніми зонами й барною стойкою, а також бенкетний зал, розрахований на 60 персон.
Елегантний інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної класики - теплі пісочні й насичені шоколадні відтінки, шкіряні дивани, витончені стільці, невеликі столи, м’яке освітлення і картини в позолочених рамах.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних і авторських страв європейської кухні.
Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, пасти, різото, перші страви, страви домашньої кухні, піцу, гамбургери, гарячі м'ясні та рибні страви, соуси й гарніри.
Серед коронних страв ресторану відзначають:
- шеф-салат з телятиною, руколою і соєво-імбирною заправою,
- лососевий суп зі шпинатом,
- домашній борщ з яловичиною,
- тигрові креветки в хрусткому тісті Брик,
- качину грудку з яблуками й журавлинним соусом,
- піцу «Баварська з мисливськими ковбасками»,
- дорада-гриль з білим соусом Марні,
- філе червоного окуня на подушці з рисової локшини в устричному соусі,
- філе теляти на спаржі.
Для любителів японської кухні в «Кориці» представлено асортимент фірмових ролів:
- рол «Пухнастий дракон» з тигровою креветкою і стружкою тунця,
- гарячий рол з вугром і коктейльною креветкою,
- рол «Аляска» з лососем, авокадо, копченим вугром і сиром «Віола».
Особливістю закладу вважається приготування справжнього італійського живого морозива Фабрі на основі натурального соку, ягід, фруктів.
Барна карта пропонує асортимент міцного алкоголю, пиво, а також вина Італії, Чилі, Франції, Іспанії, Новій Зеландії.