«СенСуЯкі» - це мережа ресторанів японської кухні, які розмістилися в Дніпрі.
Затишний інтер'єр закладів виконаний у сучасному стилі із застосуванням оздоби з натуральних матеріалів - бамбук, дерево світлих і темних порід.
Основу меню складають популярні страви японської кухні - гострі, овочеві, гарячі роли, роли «Каліфорнія», суші, закуски, салати, супи, гарячі й вегетаріанські страви, сети, десерти.
До фірмових страв меню «СенСуЯкі» відносять:
омлет з лососем і тунцем «Томаго сяке»,
...
«СенСуЯкі» - це мережа ресторанів японської кухні, які розмістилися в Дніпрі.
Затишний інтер'єр закладів виконаний у сучасному стилі із застосуванням оздоби з натуральних матеріалів - бамбук, дерево світлих і темних порід.
Основу меню складають популярні страви японської кухні - гострі, овочеві, гарячі роли, роли «Каліфорнія», суші, закуски, салати, супи, гарячі й вегетаріанські страви, сети, десерти.
До фірмових страв меню «СенСуЯкі» відносять:
- омлет з лососем і тунцем «Томаго сяке»,
- салат з лососем, креветками й авокадо «Сяке-Ебі сарада»,
- смажений рол з тунцем «Магуро фура макі»,
- рол «Тідзу Хасамі» з лососем і грибами шіїтаке,
- гострий рол «Аматі» з тунцем, лососем і окунем,
- гострий суп на основі кокосового молока з куркою та креветками «Там ям кунг»,
- бульйон клер з вугром «Янагава набе»,
- яловичину в соусі сукіякі «Гюніку сукіякі»,
- сковорідку зі свининою й овочами «Бута тепанякі»,
- свинину в паніровці з соусом Тонкацу та картоплею фрі «Тонкацу бута»,
- філе морської риби з морепродуктами у вершковому соусі «Бора Сіфудо»,
- лосося в гострому імбирно-часниковому соусі «Сяке сега-ніннік»,
- пшеничну локшину Удон з овочами, грибами й морепродуктами «Сіфудо які удон».