На території спортивно-стрілецького комплексу «Беркут», який стоїть у Дніпрі, на Донецькому шосе, в районі Кайдацького мосту, гостей зустрічає ресторан «The Ferma».
Затишний інтер'єр закладу відтворює атмосферу старої Англії - теплі пісочні відтінки, оздоблення та меблі з натурального дерева, справжній камін.
У розпорядженні гостей камінний зал, бенкетний зал для 60 персон, а також просторий літній майданчик, який вміщує до 100 відвідувачів.
У меню представлені популярні страви європейської кухні, які кухарі готують за класичними й авторськими рецептами.
Родзинкою ресторану вважається наявність печі хоспер, в якій страви готують на кокосовому вугіллі.
Серед коронних страв закладу відзначають:
- курчати табака,
- сібаса зі стручковою квасолею, кедровим горіхом і голландським соусом,
- мокрель з броколі й кремом з домашнього сиру,
- лосось з овочами-гриль під соусом «Теріякі»,
- дорада з соусом з лимонника,
- шашлик з лосося,
- качину грудку з карамелізованим яблуком і ягідним фламбе,
- ніжку кролика в грибному соусі з запеченою картоплею,
- тигрові креветки в часниково-імбирному к'янті.
В обідню пору в закладі подають комплексні бізнес-ланчі.
У барній карті представлено широкий асортимент міцного алкоголю, коктейлів, а також усякі марки європейських вин.
Крім того, після полудня в ресторані можна замовити ароматний кальян, який готують на марокканському тютюні.