У селищі Підгородне, у декількох хвилинах їзди від Дніпра, розмістився заміський ресторан «Садиба під містом».
Заклад являє собою двоповерхову будівлю і складається з двох просторих залів.
На першому рівні розмістився основний зал, інтер'єр якого оформлений у сучасному стилі - теплі пісочні відтінки, меблі з натурального дерева, картини на стінах.
Затишний зал на другому поверсі доповнюють м'які дивани й подушки, низькі столики, зони для відпочинку.
Кухарі ресторану спеціалізуються на пригот...
У селищі Підгородне, у декількох хвилинах їзди від Дніпра, розмістився заміський ресторан «Садиба під містом».
Заклад являє собою двоповерхову будівлю і складається з двох просторих залів.
На першому рівні розмістився основний зал, інтер'єр якого оформлений у сучасному стилі - теплі пісочні відтінки, меблі з натурального дерева, картини на стінах.
Затишний зал на другому поверсі доповнюють м'які дивани й подушки, низькі столики, зони для відпочинку.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської та української кухонь.
Гості можуть покуштувати холодних і гарячих закусок, салатів, пасти, перших й других страв, гарнірів, соусів і десертів.
Родзинкою меню вважаються страви, які готують у печі хоспер:
- стейки «Рибай», «Міньйон», «Нью-Йорк», «Томагавк», «Ковбой»,
- а також фірмові телячі медальйони в беконі,
- стейк зі свинячого ошийка,
- корейка на кістці,
- свинячі ребра в мексиканському стилі,
- перзола,
- каре ягняти.
- карпачо з норвезького лосося,
- фірмовий дует індичого та курячого паштетів,
- теплий підкопчений салат з качиною грудкою,
- салат з маринованою телятиною в тайському стилі,
- салат з лососем і яйцем пашот,
- курячі крила з сирним фондю,
- суп «Садиба»,
- філе сібаса з пюре з цвітної капусти,
- курячу грудку, запечену з фетою і в'яленими томатами від шефа,
- філе сома з креветковим соусом,
- горіхове бізе з кремом Патісьєр.