Ресторан Veles

Veles
?
Дніпро, вул. Симона Петлюри 43
?
Все фотографии
Ресторан Veles
Дніпро, вул. Симона Петлюри 43
Дніпро, вул. Симона Петлюри 43
+38 098 338 9333
Кухня:  Європейська
Середній чек: 
$$$$
Veles
Veles
Veles
Опис
У Центральному районі Дніпра, на вулиці Симона Петлюри, розмістився ресторанно-готельний комплекс «Veles». Заклад складається із затишного ресторану з просторим бенкетним залом і критою літньою терасою, власного бару і готельних номерів. Елегантний інтер'єр ресторану оформлений дизайнерами в класичному стилі - гармонійне поєднання кремових, кавових і шоколадних відтінків, різьблені меблі з натурального дерева світлих порід, білосніжні скатертини, ліпнина, жива зелень і кришталеві світильники. ...

У Центральному районі Дніпра, на вулиці Симона Петлюри, розмістився ресторанно-готельний комплекс «Veles».

Заклад складається із затишного ресторану з просторим бенкетним залом і критою літньою терасою, власного бару і готельних номерів.

Елегантний інтер'єр ресторану оформлений дизайнерами в класичному стилі - гармонійне поєднання кремових, кавових і шоколадних відтінків, різьблені меблі з натурального дерева світлих порід, білосніжні скатертини, ліпнина, жива зелень і кришталеві світильники.

Кухарі ресторану «Veles» спеціалізуються на приготуванні традиційних страв європейської та української кухонь.

Щоранку гостям комплексу подають сніданки у форматі шведського столу.

Крім цього, у меню є салати, холодні й гарячі закуски, перші страви, страви з м'яса, птиці, риби, гарніри, борошняні вироби, соуси, десерти.

Родзинкою меню ресторану вважаються страви з дичини:

  • суп з фазана,
  • галушки з м'ясом дичини під вершково-грибним соусом,
  • чорні пельмені з м'ясом дичини,
  • котлета з м'яса дикого кабана,
  • нога козулі,
  • ребро дикого кабана,
  • гуляш з дичини з лісовими грибами,
  • гаряча сковорідка з дичини.
Також до фірмових позицій меню «Veles» відносяться:

  • кабачки-гриль з горіховою начинкою,
  • теплий салат з телятиною та овочами-гриль,
  • салат «Цезар» з королівською креветкою,
  • запечений язик теляти з баклажаном під вершковим соусом,
  • сирний суп з морепродуктами,
  • консоме з перепелів,
  • дует судака і лосося з морськими делікатесами у вершково-винному соусі,
  • ескалоп з фуа-гра з печеним яблуком і ягідним кулі,
  • медальйони з телятини з вишневим соусом,
  • шоколадний фондан з морозивом.
У барній карті гості знайдуть кавомікси, різні сорти чаю, домашній компот і узвар, фреші, а також асортимент розливного та пляшкового пива, міцний алкоголь, коктейлі, європейські марки вина.

Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!