У Центральному районі Дніпра, на вулиці Симона Петлюри, розмістився ресторанно-готельний комплекс «Veles».
Заклад складається із затишного ресторану з просторим бенкетним залом і критою літньою терасою, власного бару і готельних номерів.
Елегантний інтер'єр ресторану оформлений дизайнерами в класичному стилі - гармонійне поєднання кремових, кавових і шоколадних відтінків, різьблені меблі з натурального дерева світлих порід, білосніжні скатертини, ліпнина, жива зелень і кришталеві світильники.
Кухарі ресторану «Veles» спеціалізуються на приготуванні традиційних страв європейської та української кухонь.
Щоранку гостям комплексу подають сніданки у форматі шведського столу.
Крім цього, у меню є салати, холодні й гарячі закуски, перші страви, страви з м'яса, птиці, риби, гарніри, борошняні вироби, соуси, десерти.
Родзинкою меню ресторану вважаються страви з дичини:
- суп з фазана,
- галушки з м'ясом дичини під вершково-грибним соусом,
- чорні пельмені з м'ясом дичини,
- котлета з м'яса дикого кабана,
- нога козулі,
- ребро дикого кабана,
- гуляш з дичини з лісовими грибами,
- гаряча сковорідка з дичини.
- кабачки-гриль з горіховою начинкою,
- теплий салат з телятиною та овочами-гриль,
- салат «Цезар» з королівською креветкою,
- запечений язик теляти з баклажаном під вершковим соусом,
- сирний суп з морепродуктами,
- консоме з перепелів,
- дует судака і лосося з морськими делікатесами у вершково-винному соусі,
- ескалоп з фуа-гра з печеним яблуком і ягідним кулі,
- медальйони з телятини з вишневим соусом,
- шоколадний фондан з морозивом.