На проспекті Московському в Харкові гостей зустрічає ресторан «Арарат».
Заклад займає два рівні й включає караоке-зал на першому поверсі, а також ресторанний зал, місткістю 80 персон, і бенкетний зал для 150 запрошених на другому рівні.
Колоритний інтер'єр ресторану відтворює атмосферу кавказького гостинного будинку з камінами, оздобою з натурального дерева й акваріумами.
Особливістю закладу є меню, яке включає три окремі напрямки в кулінарії, за кожне з яких відповідає окремий шеф-кухар.
Серед фірмових страв шеф-кухаря кавказької кухні виділяють:
- шашлик,
- кебаб,
- долму,
- хінкалі.
Серед європейських страв коронними вважаються:
- піца на тонкому тісті з різними начинками,
- паста,
- гамбургери,
- домашні ковбаски.
Шеф-кухар східно-азіатської кухні пропонує фірмові місо супи, суші, роли, зокрема й солодкі.
Щовечора гості можуть заспівати улюблених пісень у караоке.
Крім того, у барі встановлені плазмові екрани для трансляції спортивних подій і футбольних матчів.
У теплу пору року працює відкритий літній майданчик.