Ресторан-шашлична «Арчі» міститься на Григорівському шосе в Харкові, недалеко від станції метро «Холодна Гора».
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні традиційних страв кавказької та європейської кухонь.
Основний акцент зроблено на різноманітності страв з м'яса, риби, птиці й овочів, приготованих на мангалі.
У меню представлені холодні й гарячі закуски, салати з овочів, м'яса і риби, перші й гарячі страви, гарніри, соуси та десерти.
Серед фірмових страв меню «Арчі» відзначають:
- шашлик із сома,
- стейк з лосося,
- каре з баранини,
- корейку з телятини на кістці,
- свинячу вирізку на мангалі,
- перепела на мангалі з овочами-гриль,
- свинячо-яловичий люля-кебаб,
- качину ніжку на подушці з апельсина,
- печеню з баранини, свинини й курки в горщику,
- запечену свинячу рульку з гірчицею і вершковим хроном,
- салат з телятиною і грушею під оливково-бальзамічною заправою,
- баранячі язички з овочами-гриль і медово-гірчичним соусом,
- кубдарі з бараниною і телятиною,
- фірмовий суп «Арчімбольдо» з яловичиною і горохом-нут,
- тар-тар з морського гребінця,
- карпачо з телятини,
- пахлаву.
У барній карті акцент зроблено на асортименті італійських і грузинських вин.
У розпорядженні гостей верхній зал «Галерея», місткістю 25 осіб, зал «Італійський дворик», де можуть розміститися до 25 персон, бенкетний «Білий зал», розрахований на 50 персон, а також затишний віп-зал для 10 гостей.
Елегантний інтер'єр ресторану доповнений творами італійського художника Джузеппе Арчімбольдо, незвичайними люстрами у венеціанському стилі, картатими шпалерами та дерев'яними панелями.
Вечорами в закладі гості можуть насолодитися живою інструментальною музикою.