На окружній дорозі Харкова, в оточенні мальовничої лісової зони, розмістився заміський готельно-ресторанний комплекс «Берлога», у складі якого гостей зустрічає ресторан з однойменною назвою.
У розпорядженні відвідувачів два бенкетні зали, місткістю 40 і 100 персон, а також три невеликі затишні віп-зали, в яких можуть розміститися компанії гостей від 5 до 20 осіб.
Інтер'єр ресторану оформлений у стилі заміської садиби - меблі з натурального дерева темних порід, оздоба з дикого каменю, масивні дерев'яні балки на стелі й ковані люстри, камін, мисливська атрибутика як елементи декору.
У меню представлені популярні страви європейської, української та російської кухонь в авторській подачі шеф-кухаря.
Акцент зроблено на м'ясних стравах, приготованих на грилі.
Серед фірмових страв меню відзначають:
- домашні ковбаски «Берлога» власного приготування,
- брускети з тартаром з сьомги,
- язик під гірчичним соусом,
- український борщ з м'ясом, салом і сметаною,
- теплий салат з індичкою,
- салат з телятиною і маринованим буряком,
- вепрове коліно,
- солодкі свинячі ребра в медовій глазурі.