На вулиці Ярослава Мудрого в самому центрі Харкова розмістився шампань-бар «Biani Champagneria».
Особливістю закладу вважається розгорнута винна карта, яка містить великий вибір ігристих вин з Іспанії, Італії, Грузії, Австрії, а також шампанське, червоні, рожеві, кріплені та білі вина Франції, Німеччини, Італії, Іспанії, Чилі, Португалії.
Крім цього, розроблена велика барна карта, в якій гості можуть обрати оригінальні алкогольні коктейлі, міцні спиртні напої, вина у бокалах, фреші.
Меню шампань-бару пропонує відвідувачам асортимент популярних і авторських страв європейської кухні - устриці, холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, бургери, гарніри, пасти, м'ясні й рибні страви, приготовані на фруктовому вугіллі, десерти.
До фірмових позицій меню «Biani Champagneria» відносяться:
- карпачо з лосося з устричною заправкою і манго,
- тартар з телятини з в'яленим жовтком і трюфельною заправою,
- класичний хумус зі смаженою креветкою,
- буябес з шафраном і чилі,
- салат з лососем і грейпфрутом,
- теплий салат з бейбі восьминогом, кальмарами й мідіями,
- куряча грудка з броколі й соусом чедер,
- стейк з телятини на подушці з глазурованих овочів,
- качина грудка з морквяним хумусом і журавлинним чилі соусом,
- татакі з тунця з кіноа і соусом манго-чилі,
- стейк лосося у вершково-сирному соусі з тушкованим шпинатом і авокадо,
- стейк Томагавк з томатною сальсою,
- скумбрія атлантична з соусом чімічурі,
- Black бургер з телятиною і винною вишнею,
- кайзер з лососем і авокадо,
- чорні спагеті з морепродуктами у вершково-сирному соусі,
- мигдально-грушевий торт.
У розпорядженні гостей основний зал, зал з сучасним караоке обладнанням, лаунж-зона, а також просторий критий літній майданчик.
Інтер'єр бару дизайнери виконали в сучасному стилі - пастельні кремові й насичені сині, фіолетові, вохристі відтінки, м'які дивани та крісла з велюровою оббивкою, невеликі столики, неонове освітлення, дерев'яні панелі й дзеркала як декор.