У Шевченківському районі Харкова, у провулку Отакара Яроша, недалеко від станції метро «Ботанічний сад», розмістився пивний паб «Black Door».
Затишний інтер'єр просторого приміщення виконаний у традиційному барному стилі - теплі пісочні й коричневі відтінки в оформленні, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, цегляне муровання, довга барна стойка з підсвічуванням.
Тут гостям приставлено широкий асортимент крафтового пива від українських броварень «Ципа», «Lisopylka», «Mad Brewlads», «White Rabbit», «De Molen» і «K & F Brewery». Також у барній картій є добірка імпортного крафта з Європи й США.
Меню закладу пропонує популярні європейські та американські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Гості можуть замовити всякі хот-доги, основні страви з м'яса, птиці, риби, тайську локшину, салати, стейки, гарячі сковорідки, закуски, начос, сушене м'ясо «Джерки», піту, сирні сети, десерти.
Основний акцент зроблено на хот-догах, серед яких відзначають фірмові:
- «Black Door» з сосискою з індички, курагою, спаржевою квасолею, соусом «Спайсі» і салатним міксом,
- «Моряк Папай» з курячим філе, шпинатом, спаржевою квасолею, вершками й соусом з блакитного сиру,
- «Red Door» з сосискою зі свинини, помідорами, соусами «Кімчі» і «Барбекю».
- курчати на грилі з гарніром зі смаженої картоплі, болгарського перцю, цибулі та аджики,
- курячу грудку з броколі під козячим сиром і лимонно-медовим соусом,
- медальйони зі свинини в беконі з картопляним салатом,
- стейк Рибай з соусом BBQ і салатом зі свіжих томатів і цибулі,
- стейк із сьомги-гриль з соусом з оливок і каперсів на подушці з картопляного пюре зі шпинатом, броколі й болгарським перцем,
- локшину Пад-тай зі свининою,
- гарячу сковорідку «Мексиканська» з курячим філе, перцем чилі й томатами,
- салат з малосольним лососем, яйцем пашот і соусом на основі базиліка,
- салат «Кобб» з індичкою-гриль і авокадо,
- тар-тар з телятини,
- сушене м'ясо «Black Door».