Паб Black Door (Блек Дор)

Black Door
4.3
Харків, пров. Отакара Яроша 18г
4.3
Все фотографии
Паб Black Door (Блек Дор)
Харків, пров. Отакара Яроша 18г
Харків, пров. Отакара Яроша 18г
+38 095 659 4466
Ботанічний сад
Кухня:  Європейська
Середній чек: 
$$$$
Опис
У Шевченківському районі Харкова, у провулку Отакара Яроша, недалеко від станції метро «Ботанічний сад», розмістився пивний паб «Black Door». Затишний інтер'єр просторого приміщення виконаний у традиційному барному стилі - теплі пісочні й коричневі відтінки в оформленні, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, цегляне муровання, довга барна стойка з підсвічуванням. Тут гостям приставлено широкий асортимент крафтового пива від українських броварень «Ципа», «Lisopylka», «...

У Шевченківському районі Харкова, у провулку Отакара Яроша, недалеко від станції метро «Ботанічний сад», розмістився пивний паб «Black Door».

Затишний інтер'єр просторого приміщення виконаний у традиційному барному стилі - теплі пісочні й коричневі відтінки в оформленні, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, цегляне муровання, довга барна стойка з підсвічуванням.

Тут гостям приставлено широкий асортимент крафтового пива від українських броварень «Ципа», «Lisopylka», «Mad Brewlads», «White Rabbit», «De Molen» і «K & F Brewery». Також у барній картій є добірка імпортного крафта з Європи й США.

Меню закладу пропонує популярні європейські та американські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря.

Гості можуть замовити всякі хот-доги, основні страви з м'яса, птиці, риби, тайську локшину, салати, стейки, гарячі сковорідки, закуски, начос, сушене м'ясо «Джерки», піту, сирні сети, десерти.

Основний акцент зроблено на хот-догах, серед яких відзначають фірмові:

  • «Black Door» з сосискою з індички, курагою, спаржевою квасолею, соусом «Спайсі» і салатним міксом,
  • «Моряк Папай» з курячим філе, шпинатом, спаржевою квасолею, вершками й соусом з блакитного сиру,
  • «Red Door» з сосискою зі свинини, помідорами, соусами «Кімчі» і «Барбекю».
Також до фірмових позицій меню закладу відносять:

  • курчати на грилі з гарніром зі смаженої картоплі, болгарського перцю, цибулі та аджики,
  • курячу грудку з броколі під козячим сиром і лимонно-медовим соусом,
  • медальйони зі свинини в беконі з картопляним салатом,
  • стейк Рибай з соусом BBQ і салатом зі свіжих томатів і цибулі,
  • стейк із сьомги-гриль з соусом з оливок і каперсів на подушці з картопляного пюре зі шпинатом, броколі й болгарським перцем,
  • локшину Пад-тай зі свининою,
  • гарячу сковорідку «Мексиканська» з курячим філе, перцем чилі й томатами,
  • салат з малосольним лососем, яйцем пашот і соусом на основі базиліка,
  • салат «Кобб» з індичкою-гриль і авокадо,
  • тар-тар з телятини,
  • сушене м'ясо «Black Door».

Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!