На території розважального комплексу «BONO» розмістився бенкет-хол з однойменною назвою, де гості можуть відзначити весілля, корпоративи, ювілеї та бенкети.
У бенкет-холі можуть розміститися одночасно до 200 запрошених. Елегантний інтер'єр закладу виконаний у стилі сучасної класики - теплі пісочні відтінки в оформленні, м'які крісла й круглі столи, абажури, жива зелень, яскраві картини на стінах.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської та східної кухонь.
Основний акцент у меню зроблено на розмаїтті рибних страв. Крім того, відвідувачам подають холодні й гарячі закуски, салати, пасту домашнього приготування, страви з морепродуктів, приготовані на грилі, різото, супи, устриці й морепродукти, десерти.
Серед фірмових позицій меню «BONO Бенкет-хол» відзначають:
- тунця під імбирною заправою зі спаржевою квасолею,
- чорну тріску з пюре і лаймом,
- відвареного чилійського сібаса з припущеними овочами,
- філе патагонського кликача з запеченим дорадо,
- пасту з хвостом лобстера,
- мікс морепродуктів у темпурі,
- тартар з телятини на хрустких крутонах,
- філе палтуса з тропічними фруктами,
- салат з малосольним лососем і креветками,
- суп а-ля Буябес,
- горіхове тістечко під шоколадом.
Регулярно в закладі проходять святкові урочистості, корпоративи, бенкети й шоу-програми.