Готельно-ресторанний комплекс «Британія» розмістився на території мальовничого Журавлівського гідропарку, на вулиці Шевченка в Харкові.
У розпорядженні гостей ресторану кілька тематично оформлених залів:
грецький зал «Золотий»,
лицарський зал «Білий»,
камінний зал «Зелений»,
єгипетський зал «Блакитний»,
італійський зал «Прозорий»,
літній бенкетний зал,
відкритий майданчик,
зона барбекю,
просторий бенкет-хол,
віп-альтанки.
Кухарі ресторану «Британія» спеціалізуються на при...
Готельно-ресторанний комплекс «Британія» розмістився на території мальовничого Журавлівського гідропарку, на вулиці Шевченка в Харкові.
У розпорядженні гостей ресторану кілька тематично оформлених залів:
- грецький зал «Золотий»,
- лицарський зал «Білий»,
- камінний зал «Зелений»,
- єгипетський зал «Блакитний»,
- італійський зал «Прозорий»,
- літній бенкетний зал,
- відкритий майданчик,
- зона барбекю,
- просторий бенкет-хол,
- віп-альтанки.
Особливістю ресторану є приготування страв у російській печі, у хоспері, на грузинському мангалі й в узбецькому тандирі.
Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, супи, страви з м'яса, птиці та риби, гарніри, шашлик і барбекю, стейки, вареники з різними начинками, пивні снеки, десерти.
До фірмових страв «Британії» відносять:
- качину грудку в солодкому вині «Порто»,
- телятину, фаршировану курячою печінкою і свіжою вишнею під вишневим соусом,
- теплий салат із сьомги й морепродуктів під апельсиновим соусом,
- паровий судак на овочевій подушці,
- баранину, тушковану в пиві з овочами,
- гусячу ніжку «Конфі» з яблуками-гриль,
- вишневий штрудель з морозивом.