«Chef de Grille» - це ресторан-барбекю, який розмістився на вулиці Беркоса в Харкові.
Затишний інтер'єр витриманий у теплих пісочно-шоколадних відтінках - світлі м'які дивани, меблі та оздоба з натурального дерева темних порід, дерев'яні балки й кришталеві люстри.
Основу меню ресторану-барбекю становлять популярні страви європейської кухні.
Акцент зроблено на стравах з м'яса, приготованих на відкритому вогні.
У меню гості знайдуть салати, стейки, бургери, овочі-гриль, перші й основні страви, пасту, гарніри та десерти.
У денний час у «Chef de Grille» подають комплексні бізнес-ланчі.
Страви в закладі можна замовити на винос.
У барній карті представлений асортимент розливного пива.
Регулярно тут проходять трансляції спортивних подій і футбольних матчів.