На вулиці Академіка Павлова в Харкові, недалеко від станції метро «Героїв Праці», стоїть розважальний центр «Компас».
Заклад включає сучасний нічний клуб з віп-рівнем на балконі, двома барними стойками й танцювальним майданчиком, боулінг-клуб для дітей і дорослих, караоке-бар, спорт-бар і ресторан.
Оригінальний інтер'єр ресторану «Компас» витриманий у теплих пісочних відтінках і доповнений оздобою з натурального дерева.
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні популярних страв середземноморської та європейської кухонь.
Гостям подають холодні й гарячі закуски, салати, млинці, пасту, перші страви, страви зі свинини, телятини, риби, птиці, гарніри, соуси, випічку та десерти.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- карпачо з телятини в соусі від шеф-кухаря,
- салат з тигровими креветками, в'яленими томатами й сиром пармезан,
- салат «Акваріум» з морепродуктами,
- салат з телятиною і дресингом з лайма й васабі,
- млинці з сиром та курагою,
- сирні палички з соусом з блакитного сиру і журавлинним соусом,
- королівські креветки з соусом «Шампань»,
- тальятеле з морепродуктами,
- кус-кус з куркою і соусом «Кімчі»,
- рибацька юшка,
- суп-пюре з броколі й тигровою креветкою,
- дорадо з шафрановим різото та креветками,
- сібас з овочами вок,
- форель з соусом песто,
- свиняча вирізка з карамельно-томатним соусом,
- торнедос з телятини,
- телятина, запечена з вишнею,
- шашликове плато,
- куряче філе з тигровою креветкою у вершковому соусі,
- десерт «Морель»,
- сирники з родзинками, курагою і сметаною,
- вершкове морозиво «Компас» з карамельним соусом і персиками.
Барна карта включає асортимент міцного алкоголю, настойки, вина Італії, Франції, Грузії, Чилі, Африки, а також кегове пиво і ряд оригінальних коктейлів.