На території готельно-ресторанного комплексу «Будинок лісника», який розмістився в селі Черкаська Лозова, на перетині Бєлгородської траси й окружної дороги Харкова, гостей зустрічає ресторан з однойменною назвою.
У розпорядженні гостей просторий основний зал, місткістю 60 персон, на першому поверсі, бенкетний зал на другому рівні, який розрахований на 120 персон, а також простора літня тераса з мальовничим виглядом і чотири віп-кімнати для невеликих компаній.
Елегантний інтер'єр ресторану витриманий у стилі сучасної класики - теплі молочні та шоколадні відтінки в оформленні, оздоба з натурального дерева, білосніжні скатертини й картини, панорамні вікна.
Меню включає європейську та українську кухні.
Основний акцент зроблено на стравах, які шеф-кухар готує на відкритому вогні.
Крім того, гордістю ресторану вважаються авторські страви від шеф-кухаря з дичини.
Серед коронних страв меню відзначають:
- каре оленя з картоплею і лисичками під вершковим соусом,
- юшку з лісових грибів з цибулею-порей,
- біфштекс з оленини з яйцем-пашот і чіпсами з селери,
- філе кабана з королівським грибом і ялівцевим соусом,
- ростбіф з оленини з солодкими томатами,
- медальйони з косулі з булгуром та імбирним соусом,
- пельмені з дичини,
- котлети з кабана з вершковим соусом,
- фазан, запечений з картоплею та соусом песто,
- філе косулі в беконі з винними грушами,
- салат «Олів'є» з дичини.