Харків / Каталог закладів у місті Харків / Заміський ресторан Будиночок Лісника

Заміський ресторан Будиночок Лісника

Будиночок Лісника
?
Харків, вул. Білгородське шосе 3А, с. Черкаська Лозова
?
Все фотографии
Заміський ресторан Будиночок Лісника
Харків, вул. Білгородське шосе 3А, с. Черкаська Лозова
Харків, вул. Білгородське шосе 3А, с. Черкаська Лозова
+38 050 301 3897
Середній чек: 
$$$$
Опис
На території готельно-ресторанного комплексу «Будинок лісника», який розмістився в селі Черкаська Лозова, на перетині Бєлгородської траси й окружної дороги Харкова, гостей зустрічає ресторан з однойменною назвою. У розпорядженні гостей просторий основний зал, місткістю 60 персон, на першому поверсі, бенкетний зал на другому рівні, який розрахований на 120 персон, а також простора літня тераса з мальовничим виглядом і чотири віп-кімнати для невеликих компаній. Елегантний інтер'єр ресторану витр...

На території готельно-ресторанного комплексу «Будинок лісника», який розмістився в селі Черкаська Лозова, на перетині Бєлгородської траси й окружної дороги Харкова, гостей зустрічає ресторан з однойменною назвою.

У розпорядженні гостей просторий основний зал, місткістю 60 персон, на першому поверсі, бенкетний зал на другому рівні, який розрахований на 120 персон, а також простора літня тераса з мальовничим виглядом і чотири віп-кімнати для невеликих компаній.

Елегантний інтер'єр ресторану витриманий у стилі сучасної класики - теплі молочні та шоколадні відтінки в оформленні, оздоба з натурального дерева, білосніжні скатертини й картини, панорамні вікна.

Меню включає європейську та українську кухні.

Основний акцент зроблено на стравах, які шеф-кухар готує на відкритому вогні.

Крім того, гордістю ресторану вважаються авторські страви від шеф-кухаря з дичини.

Серед коронних страв меню відзначають:

  • каре оленя з картоплею і лисичками під вершковим соусом,
  • юшку з лісових грибів з цибулею-порей,
  • біфштекс з оленини з яйцем-пашот і чіпсами з селери,
  • філе кабана з королівським грибом і ялівцевим соусом,
  • ростбіф з оленини з солодкими томатами,
  • медальйони з косулі з булгуром та імбирним соусом,
  • пельмені з дичини,
  • котлети з кабана з вершковим соусом,
  • фазан, запечений з картоплею та соусом песто,
  • філе косулі в беконі з винними грушами,
  • салат «Олів'є» з дичини.
У барній карті представлений великий вибір елітного алкоголю, зоркема віскі, а також різні марки італійських, французьких, німецьких, грузинських вин.

Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!