У самому центрі Харкова, на проспекті Науки, поруч з Ботанічним садом, розмістився рибний ресторан «Don Mare».
Заклад являє собою просторе приміщення з великими вікнами.
Дизайнерський інтер'єр оформлений у сучасному лаконічному стилі - теплі пісочні й графітові відтінки, м'які крісла, невеликі столики, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід, одна зі стін ресторану викладена справжніми раковинами устриць.
Особливістю закладу вважаються два акваріуми з живими лобстерами й устрицями, а також рибний бутик.
Гості ресторану можуть обрати вподобані морепродукти й рибу, які кухарі приготують прямо перед очима відвідувачів.
Також «фішкою» «Don Mare» вважається наявність робата-гриля і повноцінного бару.
Основу меню ресторану становлять авторські страви європейської та середземноморської кухні, де переважають позиції з риби й морепродуктів.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- кіноа з печеним перцем і маринованою мідією,
- суп «Буябес» з восьминогами, креветками, мідіями й рибою,
- бульйон з середземноморською устрицею і сиром моцарела з крутонами в раковині устриці,
- плато з маринованими королівськими креветками, запеченими під сиром устрицями,
- тартаром з тунця, білою масляною рибою і малосольним тунцем,
- філе тунця в кунжуті,
- салат з вугром і чукою,
- запечений морський окунь,
- гриль-сендвіч з матіасом.