Ресторан «Фенікс» розмістився в мальовничій парковій зоні Харкові, на проспекті Московський.
Заклад складається з панорамного дворівневого бенкетного залу, який вміщує до 400 гостей, а також обладнаний затишний зал для 50 персон і є літня тераса з басейном.
Розкішний інтер'єр ресторану виконаний у неокласичному стилі - пастельні пісочні, рожеві й шоколадні відтінки, елегантні меблі, дорогий текстиль, колони й живі квіти.
Основу меню становлять популярні страви європейської, середземноморської, близькосхідної, кавказької, тайської, австро-угорської та української кухонь.
Усі страви готують за класичними й авторськими рецептами шеф-кухаря.
Гості можуть замовити страви ресторанного меню, піцу, різноманітні стейки, холодні й гарячі закуски, авторські салати з додаванням мікрогріна, страви з морепродуктів, м'яса, птиці та риби, десерти.
До фірмових страв ресторану відносять:
- стейк «Мачете» з мармурового м'яса з діафрагми,
- стейк «Преміум Рибай» з вирізки від 3 по 20 ребро,
- стейк «Шатобріан» з картопляними крокетами й хрустким салатом,
- гусяче філе су-вид під соусом з лісових ягід,
- салат з ростбіфом і соусом «Тахані»,
- сьомгу під вершково-ікорним соусом і диким рисом,
- борщ «Полтавський» з домашніми шкварками,
- куряче філе, фаршироване камчатським крабом і норі,
- перепелиці під прошуто з виноградом і часниково-імбирним соусом,
- гусячу ніжку конфі на картоплі хашбраун під вершково-грибним соусом,
- свинячу корейку «Бела Вещаліца» з адигейським сиром, солоними огірками, угорським беконом і картоплею по-креольськи,
- гонконгські вафлі.
Регулярно в ресторані проходять бенкети й фуршети, грають живу музику.